fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Horsens IC forlænger med klubmand

Horsens IC meldte mandag ud, at de har forlænget aftalen med deres danske profil Frederik Rungby, der nu skal spille sin niende sæson i Horsens IC.

Foto: MJ - Horsens

Kulturbærere er vigtige i en trup, og det er Horsens IC opmærksomme på.

Derfor har de sikret sig en vigtig forlængelse i Frederik Rungby, der er klar til sin niende sæson i Horsens IC-trøjen.

Det har De Gule offentliggjort på Facebook.

“Med sine imponerende 199 centimeter og en urokkelig fighter-mentalitet har Frederik vist, at han er en sand nøglespiller på vores hold,”

“Hans dedikation til spillet og utrættelige arbejdsetik er en inspiration for os alle. Vi er heldige at have en forward som Frederik, der ikke blot leverer på banen, men også styrker samhørigheden og dynamikken på holdet,” skriver Horsens IC.

Rungby, der tidligere på sommeren fyldte 30 år, vendte i sidste sæson tilbage til Horsens IC efter en kort afstikker til tyske BSW Sixers, og den danske forward var i vanlig vis en spiller, der leverede en flot fight og kæmpede for trøjen.

Nu venter endnu en sæson i den gule trøje, og den 30-årige dansker kan potentielt ende med at få en blot endnu større rolle på HIC-mandskabet, der ikke længere har en anden klubmand i form af Vedran Borovcanin til rådighed.

Borovcanin har nemlig udskiftet rollen som bærende spiller på holdet til at være HIC´s nye cheftræner.

Rungby snittede 7,3 point, 5,9 rebounds og 2,2 assists per kamp for HIC i sidste sæson. meldte

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Peter Beier-Christiansen forlader Holbæk-Stenhus til fordel for basket i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

David Fischer er tilbage i Svendborg Rabbits-trøjen efter en enkelt sæson i Ungarn.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Darko Jukic har skrevet under på en toårig kontraktforlængelse, skriver aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Morten Bülow skifter efter to sæsoner hos Randers Cimbria til Island, hvor han har landet en aftale med Thor Thorlakshofn.

Basketligaen

Det 18-årige talent Willas Møller er klar til sin anden sæson i Basketligaen, meddeler BC Copenhagen.

Basketligaen

Daniel Lilhauge, der sad ude med en skade hele sidste sæson, er tilbage og klar til den kommende sæson med Bears Academy.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har skrevet kontrakt med amerikanske Jemarl Baker Jr, som senest spillede på college i USA.

Bakken Bears

Bakken Bears har tilføjet amerikanske Terrence Hargrove Jr. til truppen. Den kommende sæson er amerikanerens første som professionel i Europa.