fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Kristoffer Gertz ikke tilfreds trods sejr over Horsens

Svendborg Rabbits og Horsens IC spillede en underholdende og tæt kamp torsdag aften hvor gæsterne formåede at presse kaninerne til det yderste og var meget tæt på at snuppe sejren. Det var dog værterne fra Svendborg der endte med sejren 79-78.

Det var en “game of runs”, specielt et veldspillende Horsens hold formåede at komme tilbage i 3 periode med 11-27. Efter en underholdene kamp mellem de to mandskaber der endte med en 1 points sejr, var det dog ikke en hel glad Kristoffer Gertz, der var tilfreds med sejren.

– Jeg synes at vi til tider spillede godt, og viste vores potentiale. Men i alt for store dele af kampen spillede vi slet ikke optimalt, og det straffede de også, især i 3. periode.

Med tilføjelsen af Antonio Porta bliver Svendborg markant styrket på gaurd pladsen, den plads Kristoffer normalt plejer at spille.

Læs også: Bakken Bears brugte Næstved som opvarmningshold inden mødet med Cholet Basket

Men Kristoffer tager det ikke så tungt da han selv kommer til at være ude i en længere periode pga. hans operation.

Annonce. Scroll for at læse videre.

– Det er meget få kampe at vi kommer til at spille sammen, da jeg er ude det meste af sæsonen, efter min operation. Jeg skal til den sidste samtale d. 12 december, hvor jeg får alt information omkring operationen, dato osv. Men det bliver i hvertfald højt sandsynligt i januar måned.

Pokalen i vente

I pokalturneringen trak Svendborg Aalborg Vikings, som på tabellen er en af de lavere rangerede hold. Dog har Vikings haft nogle gode kampe senest mod henholdsvis Falcon og Hørsholm, hvor de har været tæt på en sejr

– Ja på papiret er det nok det bedste udfald af lodtrækningen, vi kunne have tænkt os. Men det er vigtigt at vi ikke undervurderer dem og at vi er klar til kampen, som var det mod Bakken, afslutter Gertz med at fortælle til Fullcourt.

(Foto: Mikkel Thomasen)

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Bears Academy tog torsdag aften fusen på Team FOG Næstved, der blev besejret med 102-104. Academy lavede et flot comeback og tildelte Næstved deres...

Basketligaen

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne...

Basketligaen

Tirsdag kunne ligaens førerhold, Team FOG Næstved, præsentere et underskud på driften i 2021/2022 sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse på deres Facebookside.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.

Basketligaen

En suveræn fjerde periode af Bears Academy betød, at BC Copenhagen måtte forlade Vejlby-Risskov Hallen i det nordlige Aarhus uden sejr. Academy vandt med...

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.