fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Jubilaren Jens Jensen: For mig ligger fokus på at vinde endnu en kamp

Bakken Bears spiller søndag på hjemmebane imod Værløse og kan fejre sin første 500-kamps jubilar nogensinde, når Jens Jensen runder dette skarpe hjørne.

Om en måned er det præcist 20 år siden at 37-årige Jens Jensen debuterede for Bakken, og trods ophold i såvel USA som Spanien har Jens været ankermand for Bakken Bears stort set lige siden.

Det er således blevet til 9 DM-titler og 8 pokalmesterskaber samt 58 a-landskampe i en imponerende karriere. Søndag fejres desuden også en 200 kamps jubilar og en spiller, der har rundet 350 kampe.

Bakken Bears kan med en sejr søndag komme op på siden af Horsens IC på Basketligaens andenplads, og dermed lægge an til et topgopør mellem de to hold på torsdag.

Fullcourt fik fat i Jens Jensen sent fredag aften for at høre hvordan det nu også føles at runde 500 kampe for de danske mestre. Jens ser dog slet ikke på jubilæet som alle os andre, men glæder sig blot til endnu en kamp i Bears trøjen.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Lidt spøjst med alt den opmærksom omkring det. For mig ligger fokus på at vinde endnu en kamp.

Jens Jensen har om en måned spillet Basketball på elite niveau i 20 år, og han regner stærkt med at fortsætte, ihvertfald så længe familien tillader det, fortæller han med et smil på læben.

Har længe sagt, at jeg bliver ved så længe familien næsten giver lov.

Tyve år giver mange minder og gode stunder. Det bedste øjeblik i karrieren for Jens Jensen er dog lidt af hvert.

Det er svært at sige. Det første DM, at komme til US og spille, kvalificere DK til A gruppen med landsholdet, spille prof i Spanien, vinde DM på hjemmebane med rent dansk hold mod værløse med tre kanere og meget meget mere, som jeg sikkert lige har glemt.

Jens Jensen har ved siden af sin basketball karriere også et job på Risskov Efterskole, hvor han er træner og ansvarlig for basketball linien. Dette samt familien, har i en lang periode fulgt side om side med basketball i Bakken Bears. En hverdag, der for nogen er svær at håndtere, men ikke for Jens Jensen, der har haft stor støtte fra både klubben og ikke mindst familien.

Jeg har haft nogen gode overbærende arbejdskollegaer og en Bears organisation, der har været fleksible i flere situationer. Og så aller vigtigst har familien jo givet mig urimelig lang snor, hvad jeg er dem evigt taknemmelig for. Rent praktisk har der været meget planlægning og god hjælp fra venner og familie, når logistikken ikke gik helt op.

Karrieren er ikke slut endnu, men hvad tiden skal bruges på når den en dag slutter er allerede planlagt fortæller Jens Jensen.

Det samme som jeg laver nu bare med mere tid til det hele. Fortsætte med at bygge basketball linjen op på Risskov Efterskole, træne flere hold i Skovbakkens ungdomsafdeling, og være endnu mere med omkring mine børns aktiviteter.

Afslutter jubilaren Jens Jensen med at fortælle til Fullcourt.

Læs mere om Jens Jensen og hans karriere på Bakken Bears hjemmeside ved at klikke her.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Der er udskiftning i truppen i Svendborg. Farvel til en amerikaner og goddag til en ny.

Basketligaen

Team FOG Næstved generobrede førstepladsen i Basketligaen, da de onsdag aften slog Værløse Blue Hawks med 88-109.

Basketligaen

Der var fuld valuta for pengene, da BMS Herlev onsdag slog Bears Academy med 84-72 på hjemmebane. Herlev er dermed ubesejret i de seneste...

Basketligaen

Svendborg Rabbits lignede et tophold i hopla, da de onsdag aften udspillede BK Amager med cifrene 110-65 hjemme i Kaninhulen.

Bakken Bears

De forsvarende danske mestre, Bakken Bears, har indstillet samarbejdet med Kylor Kelley, der kom til klubben i slut august.

Basketligaen

BMS Herlev hentede sin syvende sejr i sæsonen, da Bears Academy blev besejret med 61-68,

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stensikkert med 76-105 lørdag eftermiddag, da de gæstede Amagerhallen og BK Amager.

Basketligaen

Randers Cimbria fortsatte de imponerende takter, da det lørdag eftermiddag blev til en overbevisende hjemmebanesejr mod Holbæk-Stenhus på 96-63.