fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Iversen: – Vi som hold kan gøre bedre

Fullcourt fangede Nicolai Iversen efter deres første kamp i denne sæson. Nicolai havde en vis andel af kampen mod Hørsholm med 21 minutter, 4 rebounds, 2 assist. Han blev den mest scorende i den første kamp med 19 point.

Første kamp i sæsonen, ikke mindst i jeres nye arena. I starter med at komme bagud, men henter det hurtig efter 2 halvleg hvor i her vinder med 90-74. Kan du sætte nogle ord på kampen?

Altså første kamp i Bjørne Gryden – Trademark! – var overordnet god man skal aldrig klage over at vinde en kamp. Med det sagt så er der mange ting som vi som hold kan gøre bedre hvilket jeg ikke er i tvivl om coach nok skal få arbejdet på.

Hvorfor skulle der gå 2 perioder før i fik taget på Hørsholm?

Jeg syntes Hørsholm starter godt og de går til stålet, klassisk boksecitat er jo “everybody got a plan until they get punched in the mouth” og man kan sige at vi fik en lille en på Bjørnesnuden i første halvleg.

Hvad er holdets, og dine, ambitioner om denne sæson i år, og skal I ud i Europa?

Holdets ambition er at genvinde mesterskabet og måske føje en pokaltitel til også. Jeg tror dog at det er vigtigt for os at nyde processen og Christian Lindbergs smukke spil undervejs.

Angående Europa er det en lidt mere kompleks situation der har mange ins og mange outs og mange hvad har man der kræver en længere forklaring. Kort fortalt vil jeg sige det drejer som om tre ting.

Disse tre ting bliver der arbejdet på i organisationen, selvom vi bor i HC Andersen land så går det jo ikke at det er et euroeventyr der kun bygger på luftkasteller og ikke er økonomisk forsvarligt for klubben. Jeg har selvfølgelig nogle gode ideer til hvordan som jeg da forsøger at overbevise Michael Piloz om dagligt.

Hvad angår mine egne ambitioner håber jeg at jeg kan blive ved at udvikle mig og spille det dejlige og smukke spil basketball. Så må vi jo se om der er nogle unge knejter der kan fange mig.

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Bakken Bears

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er...

Bakken Bears

Frederik Drejer var topscorer for en decimeret Bakken Bears-trup, da ENBL-mesteren fra Aarhus fredag aften slog Svendborg Rabbits med 62-86.

Bakken Bears

Efter onsdagens triumf i ENBL har Bakken Bears meddelt, at deres tyske assistenttræner, Florian Wedell, rejser tilbage til Tyskland, hvor han har landet jobbet...

Bakken Bears

Bakken Bears´ Ryan Evans har siden, han kom til Aarhus, drømt at vinde en europæisk titel med Bakken Bears, og den drøm blev onsdag...

Basketligaen

Bakken Bears er for første gang nogensinde vindere en af europæisk turnering, efter de onsdag besejrede CSO Voluntari efter en gyserkamp med 85-81.