fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Iversen: – Vi som hold kan gøre bedre

Fullcourt fangede Nicolai Iversen efter deres første kamp i denne sæson. Nicolai havde en vis andel af kampen mod Hørsholm med 21 minutter, 4 rebounds, 2 assist. Han blev den mest scorende i den første kamp med 19 point.

Første kamp i sæsonen, ikke mindst i jeres nye arena. I starter med at komme bagud, men henter det hurtig efter 2 halvleg hvor i her vinder med 90-74. Kan du sætte nogle ord på kampen?

Altså første kamp i Bjørne Gryden – Trademark! – var overordnet god man skal aldrig klage over at vinde en kamp. Med det sagt så er der mange ting som vi som hold kan gøre bedre hvilket jeg ikke er i tvivl om coach nok skal få arbejdet på.

Hvorfor skulle der gå 2 perioder før i fik taget på Hørsholm?

Jeg syntes Hørsholm starter godt og de går til stålet, klassisk boksecitat er jo “everybody got a plan until they get punched in the mouth” og man kan sige at vi fik en lille en på Bjørnesnuden i første halvleg.

Hvad er holdets, og dine, ambitioner om denne sæson i år, og skal I ud i Europa?

Holdets ambition er at genvinde mesterskabet og måske føje en pokaltitel til også. Jeg tror dog at det er vigtigt for os at nyde processen og Christian Lindbergs smukke spil undervejs.

Angående Europa er det en lidt mere kompleks situation der har mange ins og mange outs og mange hvad har man der kræver en længere forklaring. Kort fortalt vil jeg sige det drejer som om tre ting.

Disse tre ting bliver der arbejdet på i organisationen, selvom vi bor i HC Andersen land så går det jo ikke at det er et euroeventyr der kun bygger på luftkasteller og ikke er økonomisk forsvarligt for klubben. Jeg har selvfølgelig nogle gode ideer til hvordan som jeg da forsøger at overbevise Michael Piloz om dagligt.

Hvad angår mine egne ambitioner håber jeg at jeg kan blive ved at udvikle mig og spille det dejlige og smukke spil basketball. Så må vi jo se om der er nogle unge knejter der kan fange mig.

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Bakken Bears

Team FOG Næstved besejrede Bakken Bears for anden gang i den igangværende sæson. Den her gang sluttede kampen 90-84 til Team FOG Næstved.

Bakken Bears

Bakken Bears er et skridt tættere på førstepladsen i Basketligaen, efter de torsdag aften slog Randers Cimbria med 83-71.

Bakken Bears

Der var fredag aften debut til Jakob Hjorth, som fik sin første kamp på bænken som Horsens IC-cheftræner, da Bakken Bears besøgte Forum Horsens,...

Bakken Bears

Den rutinerede Bears Academy-guard, Marius Sørensen, bytter Academy ud med Bakken Bears. Det skriver Bakken Bears på deres Facebookside.

Bakken Bears

Torsdag aften blev grundspillets sidste spillerunde afviklet. Bakken Bears fik en sejr mod BC Copenhagen på 93-69 og slutter dermed grundspillet på andenpladsen,

Bakken Bears

Randers Cimbria er alene på førstepladsen i Basketligaen. Det er en kendsgerning, efter de mandag aften besejrede Bakken Bears med 89-78.