fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Nicolai Iversen: Jeg skulle have forsøgt en Hail Mary

Bakken Bears var torsdag aften gæst i Forum Horsens i en yderst seværdig tv-kamp. De forsvarende mestre havde en af deres amerikaner Charles Parker klar til kamp, men denne fik ikke den bedste debut idet han var præget af en lysken skade. Begge hold fulgtes tæt ad i løbet af hele kampen, men hjemmeholdet trak dog alligevel den længste strå og vinder kampen 79-78, ført an af en brand varm Darko Jukic der fik 33 point, 9 rebounds, 3 blocks, 2 steals og 1 assist.

Skyler Bowlin brænder rutinerende med få sekunder igen, det allersidste straffekast, men alligevel lykkedes det Nicolai Iversen at hive bolden til sig. Dog dummer den aarhusianske profil sig med at fuldføre en aflevering, idet han begår skridt, og kampen bliver tabt. Den situation skulle ifølge Iversen have blevet fuldført på en anderledes måde, fortæller profilen til Fullcourt efter kampen.

Den pågældende situation skulle jeg nok bare have forsøgt en hail Mary, alternativt kunne jeg havde scoret selvmål på rebounden hvorved vi kunne have taget timeout og fået bolden på deres halvdel med en chance for en 3er. Begge to havde nok haft rimeligt lav procent chance for at lykkedes.

Jeg laver så skridt i stedet for hvilket hvis jeg skulle vælge en ville det nok være en af de to første. Når vi nu leger hvis og hvis legen så kunne det være vi skulle have droslet lidt ned på turnovers og skruet lidt op for vores execution i angrebet

Bakken Bears har fået en ny træner over julen, nemlig en gamle kending i Steffen Wich der skal forsøge at få Bakken Bears tilbage på rette spor efter nogle dårlige resultater og tumult i 2012. Men arbejdet ligger dog ikke kun på Steffen Wichs skulder fortæller Nicolai Iversen.

Vi arbejder med niveauet hver dag til træning, jeg syntes ikke det Steffens ansvar at løfte ene mand vi skal som hold tage det ansvar. HIC spiller en god kamp og Darko viser sig fra hans helt giftige side iaften, så tillykke til dem.

Næste kamp for Bakken Bears bliver pokalfinalen imod Hørsholm 79’ers. En Finale Bakken har deltaget i 5 år i træk, imens Hørsholm er i finalen for første gang siden 1994/95.

Jeg glæder mig til på søndag. Basketball handler om at være med til at spille om noget og, der er en pokal titel højkant søndag. Jeg går ud fra Hørsholm kommer velforberedte og det gør vi også, mon ikke det nok skal blive seværdigt.

Afslutter Nicolai Iversen med at fortælle til Fullcourt.

Læs også: Phil Dejworek fyret, Steffen Wich overtager

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears er pokalmestre, efter de i årets pokalfinale udspillede Randers Cimbria med 82-61. Bakken Bears gjorde det onde ved rivalerne fra Randers og...

Bakken Bears

Lørdag aften skal det afgøres, hvem tager titlen i årets pokalturnering. Bliver det Bakken Bears eller Randers Cimbria, der kommer til at løfte pokalen?

Basketligaen

Holbæk-Stenhus fuldendte et stort comeback og vandt fredagens opgør mod Bears Academy

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.