fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Hoyo ny head coach i SISU

Som vi tidligere på dagen skrev, så kunne en dansk Basketliga-klub her til aften præsentere spanske Miguel Hoyo som ny head coach.

Den tidligere Hørsholm-træner havde fortalt de spanske medier, at han var på vej tilbage til Danmark, og nu er han præsenteret i den ene af de to klubber, vi regnede os frem til, det kunne blive.

Lidt overraskende er det dog SISU, der kan præsentere Hoyo, men ikke desto mindre må det siges at være lidt af et scoop for klubben, der sidste år ikke nåede slutspillet.

Til de spanske medier fortalte Hoyo om en længeresigtet plan, der skulle få SISU i toppen af ligaen og kæmpe om medaljer, så det bliver spændende at se, hvad Hoyo kan få ud af det unge mandskab.

Fullcourt har snakket med SISU, om hvordan de vil udvikle holdet i den retning, de har fået Hoyo til landet for, men klubben er ikke klar til at melde noget ud endnu om disse planer.

Se også: Miguel Hoyo vender tilbage til Danmark og Basketligaen

Til SISU’s egen hjemmeside siger Hoyo, at han glæder sig til udfordringen, og at han håber holdet kan rykke sig sammen. Han vil fokusere på holdet frem for den enkelte spiller, og han vil have spillere, der kan sætte holdet frem for sig selv. I den sammenhæng nævner han Hørsholms anfører, Frederik H. Nielsen, som et eksempel på en spiller, der sætter holdet øverst og følger træneren blindt.

Miguel Hoyo har senest trænet et hold i den næstbedste, spanske række, men flytter sammen med konen og deres seks måneder gamle søn tilbage til Danmark hen over sommeren.

Foto: Hørsholm 79’ers

Skrevet af

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Andre artikler med dette emne

AKS Falcon

Årets finaleserie i Kvindebasketligaen står mellem AKS Falcon og SISU, der slog henholdsvis BMS Herlev og BK Amager ud.

AKS Falcon

SISU Basketball fik ikke et ben til jorden, da de på udebane søndag blev kørt over af de nykronede pokalmestre AKS Falcon med cifrene...

Nyhedsoversigt

Det står nu klart, at årets pokalfinale er mellem AKS Falcon og BMS Herlev. Sidstnævnte hold sikrede deres billet til pokalfinalen med en flot...

BK Amager

Ena Višo endte for anden gang i træk med en triple-double i en spændende kamp mod SISU, som Amager vandt stort med cifrene 80-57.

Aabyhøj IF

Grundet Covid-19-udbrud er weekendens to kampe i Kvindebasketligaen blevet udsat.

Aabyhøj IF

Sæsonen i Kvindebasketligaen er i fuld gang, og debutanterne AKS Falcon har fået en god start på tilværelsen i den bedste danske række. AKS...

Kvindebasketligaen

Susie Heede-Andersen har de sidste tre år trænet Værløse Blue Hawks herrehold med stor succes, men fra næste sæson står hun over for ny...

Kvindebasketligaen

Dette er en del af en optaksserie om holdene i Dameligaen 2020/2021. Denne gang stiller vi skarpt på ligaens yngste mandskab SISU, som går...