fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Horsens IC snupper tredjepladsen og bronze

For første gang efter 7 år ender de fynske kaniner uden medaljer om halsen efter at have tabt bronze kampen til Horsens IC fredag aften.

Horsens IC

Svendborg Rabbits var en af favoritterne til at nå finalen, og endnu en gang møde Bakken Bears i DM-Finalen. Men sådan gik det ikke til, efter et scenarie ikke mange havde forudsagt ved sæsonstart.

Efter at holdet sluttede at på en anden plads i grundspillet i Basketligaen, røg fynboerne ud af semifinalen efter tre nederlag til Randers Cimbria, og må nu slutte sæsonen af helt uden medaljer i det sydfynske, hvor man de seneste mange år, ellers har været vant til at hænge medaljerne om halsen.

Horsens IC der sluttede af på en fjerdeplads i ligaen var omvendt meget tæt på at nå finalen, efter at man formåede at presse de forsvarende mestre fra Bakken Bears til det yderste i semifinalen, hvor afgørelsen kom i den femte semifinale kamp, som de gule i øvrigt sagtens kunne have vundet. Holdet har haft en svingende sæson i grundspillet men slutter derimod stærkt af i slutspillet med medaljer.

Horsens spillerne ville det mere

Selvom Svendborg Rabbits med deres position og historie er blevet anset som favoritter i dagens bronzekamp var det altså de gule fra Horsens der snuppede bronzen og tredje pladsen efter en flot anden halvleg, og ikke mindst kamp, hvor Horsens viste at de bare ville dette mere end hjemmeholdet fra Svendborg.

Især gæsternes stærke spil under kurven i reboundsspillet var klasser bedre i forhold til værterne, hvor de vinder dette opgør 44-27. Ligeledes var Horsens IC meget bedre bag trepointslinien i dag, hvor kaninerne igennem hele sæsonen rent faktisk har været et af de bedst skydende hold i ligaen bag treeren.

Horsens IC vinder kampen sikkert 66-82. Vedran Borovcanin var knald varm som altid med sine 33 point, 15 rebounds og 7 assist, og 1 block for Horsens IC, imens Will Paul var bedst hos gæsterne med sine 17 point, 7 rebounds og 3 assist.

(Foto: Horsens IC)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Top fire begynder at være sikret for Horsens IC. De gulklædte snuppede endnu en sejr i slutspillet, da de onsdag aften slog BMS Herlev...

Basketligaen

Mandag aften vandt Jakob Hjorth sin første kamp som cheftræner for Horsens IC, da de slog Rabbits med 91-93 i Svendborg.

Basketligaen

14 dage efter fyringen i Horsens IC har Lukas Varga fundet sig et nyt job. Varga har landet et job i Estland, hvor han...

Bakken Bears

Der var fredag aften debut til Jakob Hjorth, som fik sin første kamp på bænken som Horsens IC-cheftræner, da Bakken Bears besøgte Forum Horsens,...