fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Horsens IC snupper tredjepladsen og bronze

For første gang efter 7 år ender de fynske kaniner uden medaljer om halsen efter at have tabt bronze kampen til Horsens IC fredag aften.

Horsens IC

Svendborg Rabbits var en af favoritterne til at nå finalen, og endnu en gang møde Bakken Bears i DM-Finalen. Men sådan gik det ikke til, efter et scenarie ikke mange havde forudsagt ved sæsonstart.

Efter at holdet sluttede at på en anden plads i grundspillet i Basketligaen, røg fynboerne ud af semifinalen efter tre nederlag til Randers Cimbria, og må nu slutte sæsonen af helt uden medaljer i det sydfynske, hvor man de seneste mange år, ellers har været vant til at hænge medaljerne om halsen.

Horsens IC der sluttede af på en fjerdeplads i ligaen var omvendt meget tæt på at nå finalen, efter at man formåede at presse de forsvarende mestre fra Bakken Bears til det yderste i semifinalen, hvor afgørelsen kom i den femte semifinale kamp, som de gule i øvrigt sagtens kunne have vundet. Holdet har haft en svingende sæson i grundspillet men slutter derimod stærkt af i slutspillet med medaljer.

Horsens spillerne ville det mere

Annonce. Scroll for at læse videre.

Selvom Svendborg Rabbits med deres position og historie er blevet anset som favoritter i dagens bronzekamp var det altså de gule fra Horsens der snuppede bronzen og tredje pladsen efter en flot anden halvleg, og ikke mindst kamp, hvor Horsens viste at de bare ville dette mere end hjemmeholdet fra Svendborg.

Især gæsternes stærke spil under kurven i reboundsspillet var klasser bedre i forhold til værterne, hvor de vinder dette opgør 44-27. Ligeledes var Horsens IC meget bedre bag trepointslinien i dag, hvor kaninerne igennem hele sæsonen rent faktisk har været et af de bedst skydende hold i ligaen bag treeren.

Horsens IC vinder kampen sikkert 66-82. Vedran Borovcanin var knald varm som altid med sine 33 point, 15 rebounds og 7 assist, og 1 block for Horsens IC, imens Will Paul var bedst hos gæsterne med sine 17 point, 7 rebounds og 3 assist.

(Foto: Horsens IC)

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne...

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.

Bakken Bears

Bakken Bears var i fuld kontrol, da aarhusianerne torsdag aften på udebane besejrede Svendborg Rabbits.

Basketligaen

Horsens IC og Randers Cimbria krydsede torsdag aften klinger i Forum Horsens i det, der skulle som blive en tæt kamp

Basketligaen

Det er blevet tid til at kåre sæsonens første udgave af Team of the Month i Basketligaen. Se hvem der er kommet på holdet...

Basketligaen

Værløse Blue Hawks´ stime af sejre på hjemmebane blev fredag aften brudt. Horsens IC sejrede med 82-87.