fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Horsens IC smadrer Bakken Bears i kamp 1

Vejlby Risskov-Hallen lagde her til aften ramme om den første af syv mulige DM-finaler mellem Bakken Bears og Horsens IC, som mødes for tredje år i træk i finalerne. Det blev et opgør, som udeholdet havde stor kontrol over og trak sig sejrsrigt ud af med resultatet 90-106.

Startopstillingerne til dagens kamp og årets første DM-finale

Bakken Bears: Mike Gesell, Thomas Lærke, Devaughn Akoon-Purcell, Michel Diouf & Kristian Kitsing

Horsens IC: Myles Mack, Lawrence Alexander, Gabriel Iffe Lundberg, Will Artino & Dan Trist

Kampen lagde ud i heftigt, stærkt præget af et fuldbanepres fra hjemmeholdet, der tydeligvis ville prøve at stresse gæsterne fra HIC, der dog ikke lod sig stresse synderligt. De bragte sig foran 6-9 på blandt andet to treere af Myles Mack.

Opgøret viste sig at være lige så intenst som forventet, hvor begge hold spillede meget fysisk og taktisk.

Holdene byttede på skift scoringer og især fra langdistancen fik holdene skudt sig godt og solidt ind i kampen. Det var præcis, hvad stillingen viste efter første quarter, hvor det var helt lige, 29-29, efter Bakken ramte 2 treere i løbet af de sidste 30 sekunder.

Horsens kom dog fantastisk ud til andet quarter, hvor de blev ved med at bombe treere, hvilket gav dem en foreløbig føring på 35-41, og dermed var Bakken tvunget ud i en timeout for at prøve at stoppe det momentum, HIC var ved at opbygge.

Det hjalp dog lige lidt for hjemmeholdet, der blev skudt i sænk af især Myles Mack og Lawrence Alexander, der virkelig havde fundet storspillet frem. Pludselig var stillingen 38-51 til gæsterne, der blev bakket fantastisk op af de mange udefans.

Efter endnu en timeout for Bakken kom de dog ud med langt højere intensitet og fik spist lidt af det store forspring, Horsens havde givet sig selv.
Det fik også tilskuerne med i kampen, som virkelig fik hallen til at koge og skabte en fantastisk stemning, der var en DM-finale værdig!

Tilskuerne var vidne foreløbig vidner til en af de bedst spillede kampe i slutspillet i år. Det sluttede af med en stilling på 50-58 i en kamp, der langt fra virkede til at være afgjort.

Tredje quarter startede ud på Horsens’ præmisser. De løb stærkt, når Bakken brændte skud eller mistede bolden, og bragte sig foran 55-74 efter blot et par minutters spil. Bakken lavede store og elementære fejl i angrebet, og det blev straffet for alvor i den anden ende, hvor Horsens kæmpede sig til mange offensive rebounds.
Horsens spillede modsat meget disciplineret især i forsvaret, hvor de fik lukket godt ned for især Akoon-Purcell, der ikke kom frem til meget.
Tredje quarter endte som en katastrofe for hjemmeholdet, der var bagud 67-88 mod et stærkt og overlegent spillende HIC-mandskab.

Fjerde quarter ændrede ikke meget ved kampens udfald og Horsens kunne stille og roligt køre en sikker sejr hjem på 90-106, og dermed stjæler de altså hjemmebanefordelen fra Bakken Bears.

Anden kamp spilles torsdag klokken 18:15 i Forum Horsens.

Foto: Benas Armolaitis, Fullcourt.dk

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears sikrede sig et godt udgangspunkt, da de fredag aften besejrede Newcastle Eagles med 87-92 i den første af to kvartfinaler i European...

Eurobasket

Den unge Bakken Bears-spiller Gustav Knudsen imponerede, da Danmark fredag besejrede Georgien. Vi fangede ham til et interview efter kampen.

Basketligaen

Den regulære sæson blev afsluttet med at brag, da de to tophold Bakken Bears og Team FOG Næstved mødte hinanden.

Bakken Bears

Bakken Bears skal i kvartfinalen i ENBL møde Serios Group Newcastle Eagles. Bakken Bears er grundet deres andenplads i gruppespillet tildelt den fordel, at...

Bakken Bears

Bakken Bears begrænsede Landstede Hammers til lave 56 point, men alligevel måtte de gå tomhændet fra tirsdagens European North Basketball League-brag.

Bakken Bears

Bakken Bears meddeler tirsdag, at der er få billetter tilbage til braget i ENBL mod hollandske Landstede Hammers.

Basketligaen

Topopgøret mellem Horsens IC og Team FOG Næstved blev en intens kamp, hvor begge hold havde op- og nedture. Det endte med en sejr...

Bakken Bears

Bakken Bears sikrede fredag aften førstepladsen i grundspillet i Basketligaen, da de besejrede Randers Cimbria med 109-84 efter en dramatisk kamp, hvor dommerne kom...