fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Horsens IC henter sidste sæsons ´Most Improved Player´

22-årige Leonardo Carlino har skrevet under på en kontrakt med Horsens IC.

Foto: Robert Dines Rasch

Horsens IC er fuldt igang med forberedelserne til den kommende sæson. Først præsenterede de Gustav Suhr-Jessen, og fredag har de præsenteret endnu et dansk landsholdsemne til holdet.

Denne gang er der tale om Leonardo Carlino, der skifter til Horsens IC.

Det har ´De Gule´ offentliggjort i et opslag på sin facebookside.

Den danske forward har tegnet en etårig kontrakt med HIC.

“Jeg glæder mig til at spille for HIC og trække den gule trøje over hovedet, og jeg glæder mig især til at spille for de mange dedikerede fans og opleve den store opbakning. Jeg håber også, at jeg kan udvikle mig i HIC og blive en endnu bedre basketspiller,“ udtaler Leonardo Carlino til klubbens facebookside.

Carlino havde i den forgangne sæson sit hele store gennembrud i Basketligaen, efter to knap så succesrige sæsoner hos Svendborg Rabbits, hvorfor han løb med prisen som “Most Improved Player” i årets Fullcourt Awards .  Du kan læse mere om tiden i Svendborg og sæson 21/22 her.22

Leonardo Carlino snittede 17,6 point og 6,7 rebounds for BMS Herlev i sidste sæson.

Horsens IC har klippet nogle highlights af Carlino sammen. Dem kan du se herunder:

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Peter Møller skal i den kommende sæson spille for svenske Malbas.

Bakken Bears

Vi følger Basketligaens off season nøje og vil løbende opdatere denne artikel, når der sker ændringer på holdene. Dan dig et overblik over holdene...

Basketligaen

Jimmy Moore stopper som cheftræner for Svendborg Rabbits efter to sæsoner. Amerikaneren førte i sidste sæson Rabbits til en pokaltitel og sølvmedaljer i Basketligaen.

Bakken Bears

Den danske landsholdsspiller Gustav Knudsen skifter tilværelsen i Spanien hos Zaragoza ud med Danmark og Bakken Bears.

Basketligaen

Arbejdshandskerne er fundet frem hos Holbæk-Stenhus, der efter oprykningen til Basketligaen er igang med at danne en kampdygtig trup. Tirsdag har klubben offentliggjort en...

Basketligaen

Magnus Høj skifter til Bears Academy. Det har klubben offentliggjort på facebook.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus har søndag offentliggjort, at deres kaptajn, Pablo López Macías, også vil være at finde på holdet i den kommende sæson.

Basketligaen

Bubu Palo, der i den forgangne sæson tørnede ud for Team FOG Næstved, skifter til ALM Evreux Basket i den næstbedste franske række.