fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Horsens IC præsenterer første signing

Gustav Suhr-Jessen vender efter fem år på college hjem til Danmark. Danskeren har skrevet under på en etårig kontrakt med Horsens IC.

Foto: Hunter P. Newsham - m0dern_machiavelli -

Det er blot fem dage siden, at Horsens IC afsluttede sæson 2021/22 med en sejr mod Randers Cimbria i årets bronzekamp, men ´De Gule´ har allerede nu rettet blikket mod den kommende sæson.

Horsens IC har skrevet under med Gustav Suhr-Jessen, der har tilbragt de sidste fem år på college hos Saint Anselm Hawks.

Det har klubben meldt ud på sin facebookside.

Suhr-Jessen, der har en fortid i Virum Basketball, snittede 10,3 point og 6,6 rebounds i sidste sæson.

”Jeg kender Horsens godt og har været på besøg i flere somre, da jeg har spillet på U-landsholdet med blandt andet Oscar Jørgensen og Igor Djukelic. Horsens har gode faciliteter, og jeg jeg glæder mig til at spille med i toppen af Basketligaen. Samtidig glæder jeg mig til at spille foran Horsens’ fantastiske fans,” fortæller Gustav Suhr-Jessen til klubbens facebookside.

Gustav Suhr-Jessen var en del af sidste sommers landsholdsbruttotrup og har således allerede været på landstræner Arnel Dedic´ radar.

Den 24-årige forward har tegnet en etårig kontrakt med HIC.

Se nogle af Suhr-Jessens highlights fra sidste sæson herunder:

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Devon Thomas har skrevet under med finske Lahti Basketball.

Basketligaen

22-årige Leonardo Carlino har skrevet under på en kontrakt med Horsens IC.

Nyhedsoversigt

Basketballmediet Eurobasket.com har sat spotlight på Basketligaen og uddelt deres årlige sæsonpriser.

Basketligaen

Derrick Woods har skrevet under på en kontrakt med Venados de Mazatlan.

Basketligaen

Hør en hudløst ærlig Aladdin Barakeh fortælle sin historie i denne episode, hvor han kommer ind på den skade, der satte en stopper for...

Bakken Bears

Anders Sommer vandt torsdag aften sit første mesterskab som manden i spidsen for Bakken Bears. Hør fra mestertræneren her.

Bakken Bears

Årets Finals Most Valuable Player var en glad mand, da vi mødte ham, efter Bakken Bears sweepede Svendborg Rabbits med 4-0 i årets finaleserie...

Bakken Bears

Vi fangede Michel Diouf til et interview, efter Bakken Bears torsdag hentede klubbens 20. danske ligatitel, og den tårnhøje senegaleser kunne fortælle, at en...