fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Greg Washington nu i Falcon – Jeg er taknemmelig for at være her

Det gik ikke som forventet for den tidligere Svendborg profil Greg Washington i Holland. Nu er han atter at finde på dansk jord, dog denne gang for københavnerne Falcon.

Sidste år vandt Greg Washington sølv med Svendborg Rabbits og efter en god sæson i det sydfynske fik han skrevet kontrakt med Aris Leeuwarden i Holland. Dette gik dog ikke som forventet og kontrakten måtte blive ophævet. Derfor så Falcon deres mulighed i at hente den høje Greg Washington til klubben, der har en fortid på Hofstra University.

– Med hensyn til Holland så  virkede det hverken for den ene eller den anden part. De ville have en traditionel ”back to the basket big man” hvilket jeg ikke er. Derfor bedte de om at bryde kontrakten med mig, og jeg tænker at hvis det var sådan situationen var fra starten af, så kunne jeg ligeså godt have udnyttet andre muligheder.

Efter den korte tid I Holland er Greg dog fuldt ud tilfreds med at spille i Danmark igen.

– Det føles godt at være tilbage til Danmark og i en ny by. Jeg er dog blot glad for at have et sted at spille. Jeg kender en hel masse derhjemme, der står uden et hold, så jeg er taknemmelig for at have muligheden for at spille for Falcon.

Læs også: Falcon slog Team FOG Næstved i rodet affære

Efter skiftet til Falcon har Greg dog stadig ikke formået at finde det nivaeu man så i Svendborg. Greg snittede sidste sæson, 14.6 point, 8 rebounds og samtidig gjorde han en god figur i forsvaret med 2.6 bloks.

– Angående mine præstationer har jeg ikke gjort det særligt godt. Det er lidt svært at forklare, men jeg har snakket en del med nogle tidligere holdkammarater og familie, der alle mener at det er noget mentalt der står på spil, og at jeg bare skal få rettet det op og spille på samme måde som jeg plejer.

Efter fire kampe er hans rolle desuden stadig uvis. Intet konkret er fremlagt.

Jeg tror ikke rigtig jeg har en rolle i Falcon. Jeg vil bare have muligheden for at ramme frie skud, og være en vigtig faktor i forsvaret, for at hjælpe mit hold til at vinde.

Som oprykker fra 1 div ser Greg Washington en plads I playoffs som målet for denne sæson.

Mit mål er at vi skal nå playoffs. Det er Falcons første år i ligaen efter oprykning, og jeg vil desuden gøre et godt indtryk i denne liga. Jeg er sikker på vi kan vinde hver eneste kamp, men vi bliver nødt til at tro på at vi kan vinde, for at kunne slå nogle hold, afslutter Greg med at fortælle til Fullcourt.

(Foto: Robert Dines Rasch)

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Lørdag aften skal det afgøres, hvem tager titlen i årets pokalturnering. Bliver det Bakken Bears eller Randers Cimbria, der kommer til at løfte pokalen?

Basketligaen

Holbæk-Stenhus fuldendte et stort comeback og vandt fredagens opgør mod Bears Academy

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort