fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Greg Washington nu i Falcon – Jeg er taknemmelig for at være her

Det gik ikke som forventet for den tidligere Svendborg profil Greg Washington i Holland. Nu er han atter at finde på dansk jord, dog denne gang for københavnerne Falcon.

Sidste år vandt Greg Washington sølv med Svendborg Rabbits og efter en god sæson i det sydfynske fik han skrevet kontrakt med Aris Leeuwarden i Holland. Dette gik dog ikke som forventet og kontrakten måtte blive ophævet. Derfor så Falcon deres mulighed i at hente den høje Greg Washington til klubben, der har en fortid på Hofstra University.

– Med hensyn til Holland så  virkede det hverken for den ene eller den anden part. De ville have en traditionel ”back to the basket big man” hvilket jeg ikke er. Derfor bedte de om at bryde kontrakten med mig, og jeg tænker at hvis det var sådan situationen var fra starten af, så kunne jeg ligeså godt have udnyttet andre muligheder.

Efter den korte tid I Holland er Greg dog fuldt ud tilfreds med at spille i Danmark igen.

– Det føles godt at være tilbage til Danmark og i en ny by. Jeg er dog blot glad for at have et sted at spille. Jeg kender en hel masse derhjemme, der står uden et hold, så jeg er taknemmelig for at have muligheden for at spille for Falcon.

Læs også: Falcon slog Team FOG Næstved i rodet affære

Efter skiftet til Falcon har Greg dog stadig ikke formået at finde det nivaeu man så i Svendborg. Greg snittede sidste sæson, 14.6 point, 8 rebounds og samtidig gjorde han en god figur i forsvaret med 2.6 bloks.

– Angående mine præstationer har jeg ikke gjort det særligt godt. Det er lidt svært at forklare, men jeg har snakket en del med nogle tidligere holdkammarater og familie, der alle mener at det er noget mentalt der står på spil, og at jeg bare skal få rettet det op og spille på samme måde som jeg plejer.

Efter fire kampe er hans rolle desuden stadig uvis. Intet konkret er fremlagt.

Jeg tror ikke rigtig jeg har en rolle i Falcon. Jeg vil bare have muligheden for at ramme frie skud, og være en vigtig faktor i forsvaret, for at hjælpe mit hold til at vinde.

Som oprykker fra 1 div ser Greg Washington en plads I playoffs som målet for denne sæson.

Mit mål er at vi skal nå playoffs. Det er Falcons første år i ligaen efter oprykning, og jeg vil desuden gøre et godt indtryk i denne liga. Jeg er sikker på vi kan vinde hver eneste kamp, men vi bliver nødt til at tro på at vi kan vinde, for at kunne slå nogle hold, afslutter Greg med at fortælle til Fullcourt.

(Foto: Robert Dines Rasch)

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Tidligere meldte BMS Herlev ud, at de ikke forlængede samarbejdet med deres mangeårige træner, Adrian Moss. Nu har klubben fundet en ny træner, som...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Bakken Bears

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er...

Basketligaen

Horsens IC meddeler på Facebook, at klubben har forlænget aftalen med Liam Churchill for endnu en sæson.

Basketligaen

BK Amager sejrede søndag i Aarhus, hvor Bears Academy led et 61-64-nederlag.

Bakken Bears

Frederik Drejer var topscorer for en decimeret Bakken Bears-trup, da ENBL-mesteren fra Aarhus fredag aften slog Svendborg Rabbits med 62-86.