fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Gammel kanin vender hjem til Svendborg Rabbits

Svendborg Rabbits kan i dag sige velkommen til en gammel kending der sidste år opholdte sig i Europa.

Svendborg Rabbits - Mikkel Plannthin - Thorbjørn Wangen

Det der for få uger siden var rygter er nu blevet til fakta. Svendborg Rabbits har i dag hentet Mikkel Plannthin hjem til Danmark som han spillede for i fem sæsoner fra 2008 til 2013. Altså vender den danske guard hjem efter blot et enkelt år i udlandet, helt nøjagtigt i Slovakiet og BC Prievidza.

Mikkel har skrevet under på en et-årig kontrakt med kaninerne med en klausul der giver den danske guard lov til at forlade klubben hvis det rette tilbud skulle opstå fra udlandet.

I 43 kampe snittede Mikkel 7.5 point, 3 rebounds, og 1.9 assist i sidste sæson, imens hans sidste sæson for kaninerne fik 13.6 point, 4 rebounds og 4,3 assist pr. kamp.

Udover Mikkel har Svendborg Rabbits allerede Johnell Smith og Will Paul klar for den kommende sæson og sidst men ikke mindst Antonio Porta.

Annonce. Scroll for at læse videre.

(Foto: Thorbjørn Wangen)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne...

Basketligaen

Tirsdag kunne ligaens førerhold, Team FOG Næstved, præsentere et underskud på driften i 2021/2022 sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse på deres Facebookside.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.

Basketligaen

En suveræn fjerde periode af Bears Academy betød, at BC Copenhagen måtte forlade Vejlby-Risskov Hallen i det nordlige Aarhus uden sejr. Academy vandt med...

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....