fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Fullcourt Awards – Coach of the Year: Jimmy Moore

Denne uge står på Fullcourt Awards, og i dag er det tid til kåringen af prisen “Coach of the Yesr”. Vinderen af prisen er Svendborg Rabbits-cheftræner Jimmy Moore.

I sidste sæson blev han nummer to i afstemningen, men i år sluttede amerikanske Jimmy Moore på toppen. Svendborg Rabbits-cheftræneren er altså denne sæsons vinder af prisen “Coach of the Year” i Basketligaen i årets Fullcourt Awards. Sidste år var det Steffen Wich, der løb med “Coach of the Year“-prisen med 16 point ned til Moore.

Svendborg Rabbits, der møder Bakken Bears i årets finaleserie i Basketligaen, har haft en god sæson, og Jimmy Moore er da også godt tilfreds med, hvordan sæsonen er forløbet.

“Jeg er tilfreds med denne sæson. Vores succes i år er baseret på et kernesæt af principper, som vi etablerede den første træningsdag sammen som et team. Jeg presser vores spillere til at stræbe mod disse principper, og vores spillere har omfavnet disse principper, der danner grundlag for vores hold, og de fortjener al æren for det,” fortæller Jimmy Moore til Fullcourt.dk og uddyber:

“Jeg sætter altid pris på anerkendelsen fra jer på Fullcourt. At modtage sådan en pris her får mig altid til at reflektere over de andre trænere i vores liga og det store stykke arbejde, de ligger i trænergerningen, så jeg er meget ydmyg og glad for at modtage denne pris,” siger han.

I løbet af sæsonen har Svendborg Rabbits stødt på flere udfordringer såsom en langvarig skade til Brandon Norfleet, der sad ude i tre måneder, en sæsonafsluttende skade til kaptajnen Jacob Enevold Jensen og to ankelskader til Sebastian Åris, men Moore fremhæver, at hans spillere har gjort det let for ham at overkomme disse udfordringer.

Denne sæson har altså ikke været uden udfordringer, men manden i spidsen for Kaninerne har lært meget af sæsonen.

“Min absolut største erfaring, jeg har gjort mig i denne sæson, har været nødvendigheden af at overbevise spillere om, at de vil have en vigtig rolle uanset deres baggrund,” siger han og tilføjer:

“Jeg lever i nuet sammen med en vidunderlig gruppe mænd og håber, at de kommer til at opleve en sæson, de aldrig nogensinde vil glemme.” slutter han.

Regler:

  • Priserne kåres ved, at alle stemmeberettigede laver en top tre i hver kategori.
  • En førsteplads giver fem point, en andenplads giver tre point, mens en tredjeplads giver et point.

Pointfordeling:

Stemmeberettigede

Repræsentanter fra ligaklubber:
Bakken Bears: Darko Jukic
BMS Herlev: Leonardo Carlino
Bears Academy: Marius Kirkholt Sørensen
Horsens IC: Vedran Borovcanin
Randers Cimbria: Jonathan Klussmann
theView Copenhagen: Frederic Filsoof
Svendborg Rabbits: Sebastian Åris
Team FOG Næstved: Mathias Bak Christensen
Værløse Blue Hawks: Asbjørn Nerlov
BK Amager: Oscar Quackenbush

Repræsentant fra Sport Live: 
Aske Strandbygaard

Repræsentanter fra Fullcourt:
Sebastian Pfaff
Alexander Christiansen
Rasmus Lynge Schmidt
Mathilde Gandini
Mads Walter Friis Nielsen
Juan Carlos Rasmussen

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Efter en sikker sejr på 4-0 i finaleserien, kan Bakken Bears atter kalde sig danske mestre. De kunne løfte pokalen efter en sejr i...

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Tidligere meldte BMS Herlev ud, at de ikke forlængede samarbejdet med deres mangeårige træner, Adrian Moss. Nu har klubben fundet en ny træner, som...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Bakken Bears

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er...

Basketligaen

Horsens IC meddeler på Facebook, at klubben har forlænget aftalen med Liam Churchill for endnu en sæson.

Basketligaen

BK Amager sejrede søndag i Aarhus, hvor Bears Academy led et 61-64-nederlag.