fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Falcon/BFX mister Durell Vinson

Sæsonen i år har været præget af en ting frem for alt andet. Nemlig en masse spillere, der enten er taget og/eller sendt hjem midt i sæsonen. Denne tradition fortsætter nu.

Durell Vinson - Falcon - Robert Dines Rasch

Falcon har netop mistet klubbens ene amerikaner, Greg Washington, og nu ser det altså ud til at også holdets anden amerikaner også er på vej væk fra København. Rygterne om dette har floreret siden Greg Washington forlod Falcon, men nu bliver disse rygter yderligere bekræftet af nye informationer.

Ifølge Fullcourts kilder skulle en tysk klub fra den anden tyske liga, Finke Baskets i Bamberg, have bedt om at få ophævet Durell Vinsons danske licens med Falcon, så de kan overtage den. Dette bliver i dag søndag bekræftet af formanden i Falcon Henrik Dissing.

– Det er korrekt, at Durell er skiftet til Finke Paderborn i Tyskland. Durell skifter med omgående virkning. Falcon og Finke Paderborn har aftalt en transfer for det omgående skifte.

Læs også: Mama Mia, Mama Madre – Sikke en afslutning

Durell Vinson har igen år været en af Basketligaens helt store profiler, ligesom hans tid i Svendborg Rabbits. Durell er nemlig den førende rebounder i ligaen med 15,2 rebounds pr. kamp, og fjerde mest scorende spiller med 20,15 point pr. kamp. Han er derfor helt klart en spiller der vil vil blive savnet, men at man kigger efter erstatninger.

– Han vil helt sikkert blive savnet. BFX (Falcon) har fået en fuldgod rebounder-erstatning i Robert Thurmann, der indtil nu har spillet for BMS. Herudover undersøger vi mulighederne for yderligere forstærkning, afslutter Henrik Dissing med at fortælle til Fullcourt.

Nyt på forumet: Et nyt storhold i København?

Finke Baskets ligger i øjeblikket nr. 12 i den tyske anden liga, med 6 sejre og 8 nederlag.

(Foto: Robert Dines Rasch)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Lørdag aften skal det afgøres, hvem tager titlen i årets pokalturnering. Bliver det Bakken Bears eller Randers Cimbria, der kommer til at løfte pokalen?

Basketligaen

Holbæk-Stenhus fuldendte et stort comeback og vandt fredagens opgør mod Bears Academy

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort