fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Falcon/BFX mister Durell Vinson

Sæsonen i år har været præget af en ting frem for alt andet. Nemlig en masse spillere, der enten er taget og/eller sendt hjem midt i sæsonen. Denne tradition fortsætter nu.

Durell Vinson - Falcon - Robert Dines Rasch

Falcon har netop mistet klubbens ene amerikaner, Greg Washington, og nu ser det altså ud til at også holdets anden amerikaner også er på vej væk fra København. Rygterne om dette har floreret siden Greg Washington forlod Falcon, men nu bliver disse rygter yderligere bekræftet af nye informationer.

Ifølge Fullcourts kilder skulle en tysk klub fra den anden tyske liga, Finke Baskets i Bamberg, have bedt om at få ophævet Durell Vinsons danske licens med Falcon, så de kan overtage den. Dette bliver i dag søndag bekræftet af formanden i Falcon Henrik Dissing.

– Det er korrekt, at Durell er skiftet til Finke Paderborn i Tyskland. Durell skifter med omgående virkning. Falcon og Finke Paderborn har aftalt en transfer for det omgående skifte.

Læs også: Mama Mia, Mama Madre – Sikke en afslutning

Durell Vinson har igen år været en af Basketligaens helt store profiler, ligesom hans tid i Svendborg Rabbits. Durell er nemlig den førende rebounder i ligaen med 15,2 rebounds pr. kamp, og fjerde mest scorende spiller med 20,15 point pr. kamp. Han er derfor helt klart en spiller der vil vil blive savnet, men at man kigger efter erstatninger.

– Han vil helt sikkert blive savnet. BFX (Falcon) har fået en fuldgod rebounder-erstatning i Robert Thurmann, der indtil nu har spillet for BMS. Herudover undersøger vi mulighederne for yderligere forstærkning, afslutter Henrik Dissing med at fortælle til Fullcourt.

Nyt på forumet: Et nyt storhold i København?

Finke Baskets ligger i øjeblikket nr. 12 i den tyske anden liga, med 6 sejre og 8 nederlag.

(Foto: Robert Dines Rasch)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Holbæk-Stenhus har hentet Patrick Renane til klubben. Renane spillede senest i USA.

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-stjerne DeVaughn Akoon-Purcell skifter Lokomotiv Kuban ud med UNICS Kazan.

Basketligaen

Horsens IC har fredag offentliggjort tilføjelsen af 19-årige Elias Nørgaard, der kommer til HIC efter to år på high school i USA.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks oplyser på Facebook, at de har forlænget aftalerne med Karl Boje Formann og Mikke Hauge.

Bakken Bears

Ryan Evans forlader Bakken Bears efter seks sæsoner, oplyser aarhusianerne på Facebook.

Bakken Bears

Efter to sæsoner hos Bakken Bears rykker 21-årige Gustav Knudsen til Belgien, hvor han har skrevet under på en aftale med Spirou Charleroi.

Basketligaen

BMS Herlev har hentet 22-årige Andreas Mortensen hjem efter en enkelt sæson på Sydfyn hos Svendborg Rabbits.

Bakken Bears

35-årige Michel Diouf har spillet sin sidste kamp for Bakken Bears, oplyser de danske mestre på Facebook.