fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Efter katastrofal sæsonstart: Skyler Flatten starter på en frisk i Grækenland

Den tidligere Bakken Bears-stjerne Skyler Flatten har efter en katastrofal start hos PAOK BC fundet ny klub. Fremover skal Flatten tørne ud for et andet græsk-hold i form af Levrio BC.

Foto: Kim Haugaard - FRAME2

Skyler Flatten lignede til tider Stephen Curry, da han i sidste sæson lavede den ene trepointsscoring efter den anden for Bakken Bears i Basketligaen.

Den amerikanske guard skød over 50% fra trepointsland og var ikke overraskende derfor en eftertragtet herre i sommerens off-season.

Græske PAOK BC endte med at sikre sig amerikanerens krusedulle på en kontrakt, men grækerne fik ingenlunde fuld valuta for Flatten i samme stil som Bakken Bears i sidste sæson.

Den 28-årige amerikaner indledte således indeværende sæson med en række decideret ringe præstationer helt ulig det, han leverede i Danmark.

32 missede skud i træk

Hele 122 minutter på banen i PAOK-trøjen skulle der gå, før Flatten langt om længe fik hul på bylden og scoret sine første point for klubben.

Den tidligere Bakken-spiller gik syv kampe uden at score et eneste point og skød svimlende 0/32 fra gulvet, men i en Champions League-kamp mod SL Benfica i sidste måned fik Flatten endelig bolden gennem kurven for første gang for sin nye klub.

Flatten fik sig mildt sagt en svær start på tilværelsen i Grækenland, men nu får han chancen for at viske tavlen ren og starte på en frisk.

De græske konkurrenter Lavrio BC har nemlig offentliggjort Skyler Flatten som ny spiller på sin hjemmeside.

Flatten har allerede fået sin debut for Lavrio, og det ligner, at den mentale blokade, der må have opbygget sig under opholdet i PAOK, er forsvundet.

I sin debut for Lavrio i weekenden, der endda var mod Euroleague-holdet Olympiacos, noterede Flatten sig for 12 point i 29 minutter på banen. Han skød flotte fire for ni bag trepointslinjen og lignede igen den spiller, der var i stand til at brænde nettet af i Danmark i sidste sæson.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Randers Cimbria har forlænget med de to lokale talenter Oliver Barker og Mads Gravesen.

Basketligaen

Randers Cimbria har meldt ud, at Mads Bro fortsætter endnu en sæson i klubben.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har belønnet det danske talent William Jelle med en kontrakt for næste sæson. Jelle fik sin debut i Basketligaen i sidste sæson.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har en ny spiller på plads. Værløse har torsdag præsenteret islandske Þorgrímur Starri Halldórsson på sin Facebookside. Þorgrímur Starri Halldórsson er...

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Basketligaen

Tomas Bjarkason har forlænget sin aftale med BK Amager, så den nu løber endnu en sæson.

Basketligaen

Oscar Quackenbush og BK Amager fortsætter samarbejdet. Dermed går Quackenbush ind til sin sjette sæson i Basketligaen som Amager-spiller.

Basketligaen

Bears Academy holder på 19-årige William Bloch, der i den kommende sæson kan se frem til en større rolle på holdet.