fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Dwayne Benjamin skal være en del af Champions League-eventyret

Bakken Bears meldte igår ud, at de er en del af kvalifikationen til den nye Champions League turnering, der kan give en noget højere økonomisk gevinst, hvis holdet når langt nok. Derfor er Bjørnene nu i fuld sving med at finde forstærkninger til den kommende sæson. Første mand i rækken var den tidligere Svendborg profil Adama Darboe, og nu har man så hentet amerikanske Dwayne Benjamin til klubben.

Dwayne Benjamin er 23 år, 201 cm og har netop afsluttet opholdet på et af USAs otte bedste collegehold. Dwayne Benjamin kan spille begge forwardpladserne, er en særdeles atletisk spiller, der kan dække op og score på mange måder. Benjamin har en fin trepointsprocent, men kan også score tættere på kurven.

Dwayne Benjamin har de seneste to sæsoner spillet college-basketball i NCAA division 1 for Oregon Ducks. Oregon har i begge Benjamins sæsoner på holdet deltaget i NCAA-slutspillet. I 2014/15 nåede holdet blandt de 32 bedste, mens det i den netop afsluttede sæson blev til en plads i ’Elite 8’ – altså blandt de otte bedste hold, hvor man blandt andet slog Duke Blue Devils.

Dwayne Benjamin kommer altså direkte fra college-basket, og han glæder sig til at starte sin professionelle karriere. “Først og fremmest vil jeg takke klubben for at give mig muligheden for at forlænge min basketballkarriere. Jeg vil gøre mit allerbedste for at arbejde hårdt og hjælpe holdet med at vinde mesterskabet.
Jeg forventer at passe godt ind i systemet med mit atletiske spil, og ser frem til at bidrage til at bygge holdet sammen med mine nye holdkammerater. Jeg glæder mig til at se Aarhus og hjælpe med at få mesterskabet hjem til Bakken Bears” siger han på klubbens Facebook-side.

Dwayne Benjamin har ikke været en af holdets absolutte profiler, men en solid bænkspiller, der snittede 23.2 minutter, 8.4 point, 5.8 rebounds og 1.0 assist i 14/15-sæsonen, mens han i den forgangne sæson havde en anelse dårligere stats, hvor han på 21.7 minutter snittede 7.8 point, 3.4 rebounds og 0.9 assist.

Se highlights med Dwayne Benjamin

Skrevet af

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Bakken Bears

Team FOG Næstved besejrede Bakken Bears for anden gang i den igangværende sæson. Den her gang sluttede kampen 90-84 til Team FOG Næstved.

Bakken Bears

Bakken Bears er et skridt tættere på førstepladsen i Basketligaen, efter de torsdag aften slog Randers Cimbria med 83-71.

Bakken Bears

Der var fredag aften debut til Jakob Hjorth, som fik sin første kamp på bænken som Horsens IC-cheftræner, da Bakken Bears besøgte Forum Horsens,...

Bakken Bears

Den rutinerede Bears Academy-guard, Marius Sørensen, bytter Academy ud med Bakken Bears. Det skriver Bakken Bears på deres Facebookside.

Bakken Bears

Torsdag aften blev grundspillets sidste spillerunde afviklet. Bakken Bears fik en sejr mod BC Copenhagen på 93-69 og slutter dermed grundspillet på andenpladsen,

Bakken Bears

Randers Cimbria er alene på førstepladsen i Basketligaen. Det er en kendsgerning, efter de mandag aften besejrede Bakken Bears med 89-78.

Bakken Bears

Gustav Knudsen leverede endnu en stor præstation for Bakken Bears, da BK Amager lørdag tabte til de forsvarende danske mestre med cifrene 89-70.