fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

De gjorde det igen – Svendborg Rabbits vandt pokalturneringen

De lagde dårligt ud, men kom stærkt tilbage og gentog succesen med endnu en pokaltitel, og et trofæ til det store skab i Svendborg.

Svendborg Rabbits - Pokalmestre 2 - Pokal - Linda Hegelund Sørensen

Foran de omkring 500 fremmødte Svendborg Rabbits tilskuere, der havde fundet vejen frem til Forum Horsens, kunne kaninerne fejre endnu en pokaltitel efter en fantastisk sejr over Bakken Bears søndag eftermiddag.

– Vores fans de gav aldrig håbet op. De lagde virkelig en god tone for os igennem hele anden halvleg. De var virkelig fantastiske, udtaler assistent coach Arnar Gudjonsson efter kampen.

Svendborg Rabbits var ellers bagud med hele 53-30 ved halvlegspausen, og ingen havde nok set det komme, at kaninerne med et kæmpe comeback efterfølgende, knækker de forsvarende mestre fra Bakken Bears og vinder kampen 87-84.

Læs også: Nicolai Iversen – Nogle gange spiser bjørnen, andre gange bliver bjørnen spist

Det var en alt og aldeles fantastisk præstation de fynske kaniner leverede i anden halvleg, og Arnar Gudjonsson er da også enig, men mener at titlen nu skal glemmes, så holdet kan arbejde videre med Basketligaen.

– Det er en fantastisk følelse, men der er stadig en masse basketball at spille endnu. Vi har nydt sejren og og medaljerne de sidste par dage, men nu skal vi tilbage til arbejdet, og få den bedste mulige placering inden playoffs.

Det er i alt tredje gang Svendborg Rabbits vinder pokalturneringen.

(Foto: Linda Hegelund Sørensen)

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...