fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

De gjorde det igen – Svendborg Rabbits vandt pokalturneringen

De lagde dårligt ud, men kom stærkt tilbage og gentog succesen med endnu en pokaltitel, og et trofæ til det store skab i Svendborg.

Svendborg Rabbits - Pokalmestre 2 - Pokal - Linda Hegelund Sørensen

Foran de omkring 500 fremmødte Svendborg Rabbits tilskuere, der havde fundet vejen frem til Forum Horsens, kunne kaninerne fejre endnu en pokaltitel efter en fantastisk sejr over Bakken Bears søndag eftermiddag.

– Vores fans de gav aldrig håbet op. De lagde virkelig en god tone for os igennem hele anden halvleg. De var virkelig fantastiske, udtaler assistent coach Arnar Gudjonsson efter kampen.

Svendborg Rabbits var ellers bagud med hele 53-30 ved halvlegspausen, og ingen havde nok set det komme, at kaninerne med et kæmpe comeback efterfølgende, knækker de forsvarende mestre fra Bakken Bears og vinder kampen 87-84.

Læs også: Nicolai Iversen – Nogle gange spiser bjørnen, andre gange bliver bjørnen spist

Det var en alt og aldeles fantastisk præstation de fynske kaniner leverede i anden halvleg, og Arnar Gudjonsson er da også enig, men mener at titlen nu skal glemmes, så holdet kan arbejde videre med Basketligaen.

Annonce. Scroll for at læse videre.

– Det er en fantastisk følelse, men der er stadig en masse basketball at spille endnu. Vi har nydt sejren og og medaljerne de sidste par dage, men nu skal vi tilbage til arbejdet, og få den bedste mulige placering inden playoffs.

Det er i alt tredje gang Svendborg Rabbits vinder pokalturneringen.

(Foto: Linda Hegelund Sørensen)

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Der er udskiftning i truppen i Svendborg. Farvel til en amerikaner og goddag til en ny.

Basketligaen

Team FOG Næstved generobrede førstepladsen i Basketligaen, da de onsdag aften slog Værløse Blue Hawks med 88-109.

Basketligaen

Der var fuld valuta for pengene, da BMS Herlev onsdag slog Bears Academy med 84-72 på hjemmebane. Herlev er dermed ubesejret i de seneste...

Basketligaen

Svendborg Rabbits lignede et tophold i hopla, da de onsdag aften udspillede BK Amager med cifrene 110-65 hjemme i Kaninhulen.

Bakken Bears

De forsvarende danske mestre, Bakken Bears, har indstillet samarbejdet med Kylor Kelley, der kom til klubben i slut august.

Basketligaen

BMS Herlev hentede sin syvende sejr i sæsonen, da Bears Academy blev besejret med 61-68,

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stensikkert med 76-105 lørdag eftermiddag, da de gæstede Amagerhallen og BK Amager.

Basketligaen

Randers Cimbria fortsatte de imponerende takter, da det lørdag eftermiddag blev til en overbevisende hjemmebanesejr mod Holbæk-Stenhus på 96-63.