fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Claus Magaard: – Har haft større mulighed for at bevise mit værd

Hvis der er en spiller som har gjort sig ekstra bemærket i år, er det Claus Magaard fra Svendborg Rabbits. Med hele 52 procent bag 3 points linjen det første halve år, skyder han sig helt til tops i den danske liga.

Claus Magaard har skudt 96 skud, hvoraf de 50 var med gevinst. Næstbedste spiller med næsten samme antal ramte skud er Skyler Bowlin fra Horsens IC. Skyler har skudt 45 % med 116 skud hvoraf 53 ramt bag 3eren. Dermed kan han defineres som en yderst vigtig spiller på Rabbits holdet i denne sæson. Fullcourt tog en snak med Claus for at hører hvad han har gjort over sommeren, for at hæve sit niveau.

Du har i denne sæson udvist rigtig godt spil for Rabbits, og scorer i gennemsnit 52 procent bag 3eren. Kan du sætte nogle ord på dit spil i år i forhold til tidligere. Sidste sæson skød du 38 procent og ramte ”kun” 47 skud ud af 117 i den regulære sæson – Din rolle på holdet?

”Min rolle har egentlig ikke ændret sig specielt meget, Jeg skyder det frie skud og dækker forsvar. Jeg har fået en del mere spilletid i år og har derfor haft større mulighed for at bevise mit værd overfor holdet og vores fans.”

Ifølge statistikkerne skyder du 62% hjemme og 41% ude. Har et specielt ”bånd” til ringene i kanin hulen i forhold til andre steder. Det burde ikke have den store betydning, eller er det bare publikummet som gør forskellen?

”Den statistik var jeg ikke bekendt med. Det er jo altid lettere at skyde når man har god positiv opbakning fra publikummet, men dermed sagt er det nok også lidt tilfældigt at udsvinget er så stort.”

Har du gjort noget ekstraordinært over sommeren?

Annonce. Scroll for at læse videre.

”Jeg har trænet mere struktureret og ændret min tilgang til styrketræning. Jeg træner i høj grad mere funktionel styrketræning. Jeg har struktureret min træning således at jeg har arbejdet på alle aspekter af spillet, så jeg er ikke kun er en skytte”

Afslutter Claus Magaard med at fortælle til Fullcourt.

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.

Basketligaen

En suveræn fjerde periode af Bears Academy betød, at BC Copenhagen måtte forlade Vejlby-Risskov Hallen i det nordlige Aarhus uden sejr. Academy vandt med...

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....

Bakken Bears

Bakken Bears levede op til favoritrollen, da de søndag slog Holbæk-Stenhus med 56-96.

Basketligaen

Bears Academy sejrede for tredje gang i sæsonen, da Værløse Blue Hawks blev besejret lørdag eftermiddag.