fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Christian Lindberg: Et brændt skud er et brændt skud

Christian Lindberg der tidligere har optrådt for Horsens IC og Svendborg Rabbits, tørnede mandag aften ud for Bakken Bears, i et opgør hvor Christian fik en lidt speciel rolle i løbet af kampen. I starten og slutningen af 4 quarter fik han tildelt 4 straffe, hvor største parten var skud, man ikke havde set længe på dansk jord.

De meget mærkværdige skud fik stof til eftertanke, og Fullcourt fangede Lindberg efter kampen for at hører hvad der skete. Den eneste bemærkning han havde på hændelsen var dog:

”Et brændt skud er et brændt skud”

Udover disse mærkværdige skud præsterede Lindberg og Bakken Bears på højt niveau ved at vinde over HIC, der medførte endnu en finaleplads. Lindberg skal derfor op imod hans tidligere klub Svendborg Rabbits hvor han spillede tilbage i sæsonerne 2003 til 2006. Serien mod HIC har dog taget på kræfterne I Århus.

”Serien mod Horsens har været hård og meget jævnbyrdig. Jeg synes de har spillet noget rigtig flot basketball, og især 3 af kampene var meget tætte. Kampen her til aften blev en ret intens affære hvor begge hold gerne ville spille fysisk.

I løbet af anden halvleg fik vi tilkæmpet os vigtige stops og rebounds, og så spillede Andreas Jacobsen en fantastisk kamp!”

Christian Lindberg forudser en hård serie mod Svendborgs velspillende gaurds, og ikke mindst nogle svære minutter mod MVP-kandidaten Donald Rutherford.

”Jeg forudser at finaleserien mod Svendborg bliver spændende. De spiller lidt som Horsens med mange pick n rolls og har stærke guards i Mikkel og Adama, samt mange gode skytter.

Så vi skal stå rigtig godt i forsvaret, og vinde reboundspillet for at have chancen for at vinde.”

Afslutter Christian Lindberg med at fortælle til Fullcourt efter sejren over Horsens.

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...