fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Chris Nielsen tilbage til Randers

– Af Boba Keseric & Morten Stig Jensen

Kilder fortæller Fullcourt at Chris Nielsen den 17. oktober har ansøgt om spillerlicens for Randers Cimbria. Licensen vil gælde fra 7. november, hvilket sætter et punktum for rygterne om Chris Nielsens fremtid. Den højtscorende guard splittede med Bakken Bears tidligere på måneden, efter to år i klubben samt tre spillede kampe for dem i årets nuværende sæson.

Chris Nielsen bekræfter overfor Fullcourt ansøgningen og svarer til spørgsmålet om beslutningen lå lige til højrebenet:

Ja det gjorde den og tror mange selvkaldte eksperter også vidste det var der jeg ville ende. smile

Det er dejligt at komme tilbage til rødderne. Og gamle venner, og overgangen var også vigtig for mig, hvilket selvfølgelig gjorde overgangen endnu lettere.

Jeg føler at med Bo, Sebastian Gram og mig selv på holdet følger en masse dybde med, som gør at Randers ikke længere er et hold “man gerne skulle have point imod”, med der imod hvor man bliver “holdet at følge” i ligaen. Hvis vi ikke møder Bakken i første runde i playoffs er der chancer for mange ting, for føler med det hold der er kommet er vi ikke holdet at slå for nogen, men der imod os der tænker det om andre.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Før Bakken, spillede Chris Nielsen for Randers i otte sæsoner hvor han blandt andet i 2009/2010 sæsonen scorede hele 20.4 points per kamp. De samme offensive muligheder fik han ikke i Bakken, hvilket delvist bidrog til skiftet der nu ser ham tilbage i Randers.

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Der er udskiftning i truppen i Svendborg. Farvel til en amerikaner og goddag til en ny.

Basketligaen

Team FOG Næstved generobrede førstepladsen i Basketligaen, da de onsdag aften slog Værløse Blue Hawks med 88-109.

Basketligaen

Der var fuld valuta for pengene, da BMS Herlev onsdag slog Bears Academy med 84-72 på hjemmebane. Herlev er dermed ubesejret i de seneste...

Basketligaen

Svendborg Rabbits lignede et tophold i hopla, da de onsdag aften udspillede BK Amager med cifrene 110-65 hjemme i Kaninhulen.

Bakken Bears

De forsvarende danske mestre, Bakken Bears, har indstillet samarbejdet med Kylor Kelley, der kom til klubben i slut august.

Basketligaen

BMS Herlev hentede sin syvende sejr i sæsonen, da Bears Academy blev besejret med 61-68,

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stensikkert med 76-105 lørdag eftermiddag, da de gæstede Amagerhallen og BK Amager.

Basketligaen

Randers Cimbria fortsatte de imponerende takter, da det lørdag eftermiddag blev til en overbevisende hjemmebanesejr mod Holbæk-Stenhus på 96-63.