fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Chris Christoffersen fortsætter for bjørnene

Den 32-årige store bornholmer Chris Christoffersen er klar til endnu en sæson for bjørnene fra Aarhus. Chris der i sidste uge vandt sit femte danske mesterskab, kan nu gøre sig klar til sin ottende sæson hos Bears siden han debuterede i 2004.

“Chris Christoffersen er formentlig den spiller i ligaen som modstanderne bruger mest tid på at forberede sig på. Chris har enorm betydning og ændrer mange skud. Samtidig bruger modstanderne tit to spillere på at dække ham op, hvilket naturligvis giver mere plads til holdkammeraterne”, siger sportsdirektør Michael Piloz på klubbens hjemmeside.

Udover Big C er Nicolai Iversen, Frederik Hougaard Nielsen, Henrik Falsvig og Chris Nielsen også klar for bjørnene i den kommende sæson.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Bakken Bears

Team FOG Næstved besejrede Bakken Bears for anden gang i den igangværende sæson. Den her gang sluttede kampen 90-84 til Team FOG Næstved.

Bakken Bears

Bakken Bears er et skridt tættere på førstepladsen i Basketligaen, efter de torsdag aften slog Randers Cimbria med 83-71.

Bakken Bears

Der var fredag aften debut til Jakob Hjorth, som fik sin første kamp på bænken som Horsens IC-cheftræner, da Bakken Bears besøgte Forum Horsens,...

Bakken Bears

Den rutinerede Bears Academy-guard, Marius Sørensen, bytter Academy ud med Bakken Bears. Det skriver Bakken Bears på deres Facebookside.

Bakken Bears

Torsdag aften blev grundspillets sidste spillerunde afviklet. Bakken Bears fik en sejr mod BC Copenhagen på 93-69 og slutter dermed grundspillet på andenpladsen,

Bakken Bears

Randers Cimbria er alene på førstepladsen i Basketligaen. Det er en kendsgerning, efter de mandag aften besejrede Bakken Bears med 89-78.