fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Chris Christoffersen fortsætter for bjørnene

Den 32-årige store bornholmer Chris Christoffersen er klar til endnu en sæson for bjørnene fra Aarhus. Chris der i sidste uge vandt sit femte danske mesterskab, kan nu gøre sig klar til sin ottende sæson hos Bears siden han debuterede i 2004.

“Chris Christoffersen er formentlig den spiller i ligaen som modstanderne bruger mest tid på at forberede sig på. Chris har enorm betydning og ændrer mange skud. Samtidig bruger modstanderne tit to spillere på at dække ham op, hvilket naturligvis giver mere plads til holdkammeraterne”, siger sportsdirektør Michael Piloz på klubbens hjemmeside.

Udover Big C er Nicolai Iversen, Frederik Hougaard Nielsen, Henrik Falsvig og Chris Nielsen også klar for bjørnene i den kommende sæson.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears har endnu ikke fået hul på bylden i Basketball Champions League. Onsdag måtte de i Jerusalem, Israel forlade banen med et 89-80...

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....

Bakken Bears

Bakken Bears levede op til favoritrollen, da de søndag slog Holbæk-Stenhus med 56-96.

Bakken Bears

Bakken Bears var i fuld kontrol, da aarhusianerne torsdag aften på udebane besejrede Svendborg Rabbits.

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-spiller Deshawn Stephens skifter til Italien, hvor han har skrevet under på en aftale med Dinamo Sassari.

Internationalt

Så er fremtiden på plads for Thomas Lærke, der drager mod sydens sol

Bakken Bears

BC Copenhagen fik ikke et ben til jorden, da Bakken Bears fredag aften gæstede Nørrebrohallen. Bears sejrede med hele 68-118.

Bakken Bears

Bakken Bears tabte deres tredje Champions League-kamp i streg til Hapoel Jerusalem. På den måde er Bakken Bears stadigvæk sejrsløse i deres europæiske gruppespil.