fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Charlie Burgess – Vi holdte dem fra at gøre alt det de plejer

Lokalopgøret mellem Randers Cimbria og Bakken Bears blev ligeså spændende og tæt som forventet. Afgørelsen kom nemlig i de døende minutter af kampen

Charlie Burgess - Boba Keseric

Randers Cimbria formåede torsdag aften af slå de forsvarende mestre fra Bakken Bears på hjemmebane. Meget hurtigt i første periode tog de føringen, og holdte den hele vejen. Men tæt blev det dog alligevel, da Bakken Bears hele tiden var lige i hælene.

Resultatet kunne dog have noget at ændre sig i det sidste minut, hvor Bakken kom faretruende tæt på. Kenny Barker bliver dog blocket, og Andreas Jacobsen misser et forsøg til tre point, og dermed er sejren hjemme til Randers.

Charlie Burgess der fik 7 point, 10 rebounds, 8 assists og 4 steals i kampen, fortæller at sejren betyder enormt meget for holdet.

– Aftenens kamp var en kæmpe sejr for hele holdet, der tog udfordringen op. Sejren viser at vi er klar til at spille i begge ender af banen, og vi er et svært hold at slå.

Annonce. Scroll for at læse videre.

– Vi spillede mod Bakken Bears tidligere i sæsonen og de vandt. Men det var nok den værste kamp vi har spillet i år, og jeg mener nok at vi lod dem score 10 tre pointscoringer i første halvleg.

Læs også: Landsholdet kan møde europæiske giganter i Eurobasket 2015 kvalifikationens anden runde

Randers Cimbria dominerede spillet under kurven med 56 mod Bakken Bears 46 rebounds, og ligeledes formåede de at presse bjørnene til flere turnovers. Netop dette var en af nøglefaktorne i kampen fortæller Charlie Burgess

– Jeg tror at den vindende faktor i denne kamp var vores forsvar, og at vi ikke lod dem gøre hvad de havde lyst til. Vi angreb dem mens de var ude af position, fordi de satte fokus på at holde mig og Chris fra bolden. En anden stor faktor var at vi var gode til at holde på bolden, og fik kun 9 turnovers. Vi tvang dem desuden til at begå 4 turnovers i de døende minutter af kampen, hvilket er en nøglefaktor.

– Vi var gode til at dække deres guards op i løbet af kampen, hvilket var en anden nøglefaktor, da det er dem der typisk scorer mange point. Vi tillod dem heller ikke til at lave store runs i løbet af kampen. Vi holdte dem simpelthen fra at gøre, alt det som de normalt plejer at gøre, afslutter amerikaneren med at fortælle til Fullcourt.

Næste kamp for Randers Cimbria er på udebane i mod SISU søndag den 12. januar. 

(Foto: Boba Keseric)

Annonce. Scroll for at læse videre.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.

Basketligaen

En suveræn fjerde periode af Bears Academy betød, at BC Copenhagen måtte forlade Vejlby-Risskov Hallen i det nordlige Aarhus uden sejr. Academy vandt med...

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....

Bakken Bears

Bakken Bears levede op til favoritrollen, da de søndag slog Holbæk-Stenhus med 56-96.

Basketligaen

Bears Academy sejrede for tredje gang i sæsonen, da Værløse Blue Hawks blev besejret lørdag eftermiddag.