fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Chanan Colman skifter til Maccabi Haifa

Ifølge Eurobasket.com fortsætter Chanan Colman karrieren i den bedste Israelske basketball række for Maccabi Bazan Haifa. Colman har ifølge basketball sitet skrevet under på en 2-årig aftale med Maccabi Haifa.

Chanan har i de seneste to sæsoner optrådt for Svendborg Rabbits, og været en af klubbens bærende kræfter. Dog blev det aldrig til et mesterskab med kaninerne på trods af at fynboerne spillede tæt op imod Bakken Bears i årets finaler. Colman toppede sin danske basketball karriere i forrige sæson med 15.7 point, 4.1 rebounds og 4,6 assist.

Før Chanan Colman skiftede til Svendborg Rabbits spillede Chanan i Finland, Israel og i Tyskland. I Israel, var han medlem af Gilboa / Afula / Migdal Haemek og Elitzur Ashkelon, og i 2005 og 2006, vandt Chanan Colman mesterskabet i Finland med Lappeenranta NMKY.

Udover Chanan er tidligere Horsens IC profil Will Harris også på vej til Israelsk basketball. Han skal ifølge Fullcourt’s kilder spille for Maccabi Krait Gat i første division.

Det har ikke været muligt for Fullcourt at få en kommentar fra Chanan Colman, da der stadig mangler nogle få detaljer omkring skiftet.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Bears Academy tog torsdag aften fusen på Team FOG Næstved, der blev besejret med 102-104. Academy lavede et flot comeback og tildelte Næstved deres...

Basketligaen

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne...

Basketligaen

Tirsdag kunne ligaens førerhold, Team FOG Næstved, præsentere et underskud på driften i 2021/2022 sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse på deres Facebookside.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.

Basketligaen

En suveræn fjerde periode af Bears Academy betød, at BC Copenhagen måtte forlade Vejlby-Risskov Hallen i det nordlige Aarhus uden sejr. Academy vandt med...

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.