fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Brandon Rozzell er tabt for dansk basket

Årets spiller i Basketligaen er tabt for de danske fans, og især dem fra Svendborg. I dag kom det frem at Luleå fra den Svenske Basketliga har skrevet under med den amerikanske guard-profil.

Rozzell blev som nævnt, kåret som den bedste spiller i Basketligaen af sine kolleger, og det var altså ikke uden grund. Han snittede 24,5 point, 5,3 rebounds og 5,8 assist.

Han nåede som den første, og blot en af to, at spille sig til en triple double, da han mod SISU scorede 25 point, 14 assist og 12 rebounds. Men derudover var der en del kampe hvor han også var meget tæt på at præstere det samme.

Luleå blev nummer to i grundspilet, og klarede sig også forbi Uppsala i kvartfinalen i slutspillet. Men i semifinalen blev Norrköping for stærke, og man måtte se sig besejret 4-2 i kampe.

Med signingen af Brandon Rozzel vil man givet vis forsøge at byde de sidste mange års mestre, Södertälje op til dans.

Se også:

Landsholdets kvalifikationskampe til EM skal afvikles på Sjælland

Darboe: Danmark begynder at trække mere og mere

Skrevet af

Casper er 34 år og partner i Fullcourt.dk Aps. Han står primært for den daglige drift af virksomheden bag hjemmesiden, og sørger for at al det tekniske omkring siden fungere. Derudover bidrager han med korte artikler og posts fra primært dansk basket.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Kvartfinalerne blev sidste stop for fire hold. Der var dog ikke nogle overraskende hold, som kom videre til næste runde i pokalen.

Basketligaen

Både Svendborg Rabbits og Team FOG Næstved vandt overbevisende, da Rabbits slog BMS Herlev, og Næstved besejrede BK Amager.

Bakken Bears

Bakken Bears indtræder i den europæiske turnering, ENBL, som Svendborg Rabbits også deltager i. De overtager en plads, fordi Svendborgs israelske modstander, Hapoel Beer...

Nyhedsoversigt

Den tidligere Svendborg Rabbits-spiller, Tyrn Flowers, skal spille for den cypriotiske klub AEL Limassol BC.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har hentet to nye spillere. Den ene fik en god debut, da Svendborg Rabbits besejrede Bears Academy med 60-86.

BC Copenhagen

1/8-delsfinalerne af Landspokalen blev spillet i weekenden. Der blev spillet kampe mellem hold i Basketligaen og hold fra toppen af første division.

Basketligaen

Kaninerne har fået endnu en ny mand at stille på banen, efter man har hentet forwarden Dylan van Eyck til truppen.

Basketligaen

Vi mødte Andreas Mortensen efter kampen mod Start Lublin i ENBL, og den unge dansker delte sine tanker om kampen, deltagelsen i ENBL og...