fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Brandon Rozzell rykker til Belgien

Den tidligere Svendborg-spiller og MVP i Basketligaen er skiftet fra svensk til belgisk basket.

Den amerikanske guard og tidligere Svendborg-profil skifter fra svenske BC Luleå til belgiske Okapi Aalstar. Med BC Luleå kom han i to finaler med, hvor det i første sæson blev til et mesterskab.

Den belgiske klub, som danske Bakken Bears har stiftet bekendtskab med i Champions League, blev i sidste sæson nummer fire i grundspillet, men tabte i semifinalen til førsteseedede Oostende, der også vandt mesterskabet.

Brandon Rozzell spillede i sidste sæson 41 kampe. Her blev det til et snit på 16,6 point, 3,3 rebound, 3,9 assist og et steal. I hans første sæson snittede Rozzell 17,3 point, hvilket var næstflest i Basketligan.

Skrevet af

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Den kronjyske klub har valgt at stoppe samarbejdet med deres træner, Martin Knezevic, der kom til klubben i sommers.

Basketligaen

Bakir Serdarevic var igen topscorer, da danskerens hold Club Básquet L´Hospitalet slog Gran Canaria med 85-69.

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-stjerne Skyler Flatten har efter en katastrofal start hos PAOK BC fundet ny klub. Fremover skal Flatten tørne ud for et...

Bakken Bears

Kvartfinalerne blev sidste stop for fire hold. Der var dog ikke nogle overraskende hold, som kom videre til næste runde i pokalen.

Basketligaen

Både Svendborg Rabbits og Team FOG Næstved vandt overbevisende, da Rabbits slog BMS Herlev, og Næstved besejrede BK Amager.

Basketligaen

En gammel kending af Randers Cimbria vender tilbage. I dag har klubben offentliggjort, at de har hentet Bakary Camara tilbage.

Bakken Bears

Bakken Bears indtræder i den europæiske turnering, ENBL, som Svendborg Rabbits også deltager i. De overtager en plads, fordi Svendborgs israelske modstander, Hapoel Beer...

Bears Academy

Holger Saugstrup Rasmussen tog et år ud kalenderne for at blive klogere på kroppen. Nu er han kommet tilbage til landets bedste række, hvor...