fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Bombe: Jimmy Moore stopper i Svendborg Rabbits

Jimmy Moore stopper som cheftræner for Svendborg Rabbits efter to sæsoner. Amerikaneren førte i sidste sæson Rabbits til en pokaltitel og sølvmedaljer i Basketligaen.

Foto: Robert Dines Rasch

Jimmy Moore kommer ikke længere til at stå i spidsen for Svendborg Rabbits.

Onsdag har det sydfynske mandskab meldt ud på sin facebookside, at klubben og Moore går hver til sit efter to sæsoners samarbejde.

“Jimmy´s familie situation har ændret sig væsentligt, og han og kæresten skal snart være forældre med bopæl i Århus. Den nye tilværelse har ikke været forenelig med en tidsmæssig krævende cheftræner stilling på Sydfyn, derfor har Jimmy ønsket at ophæve samarbejdet før tid,” skriver sidste sæsons pokalvindere og sølvvindere i Basketligaen på sin facebookside.

Kaninerne skriver videre, at jagten på en ny cheftræner allerede er igang.

Jimmy Moore kom til Sydfyn som erstatning for Lukas Varga, der blev cheftræner for Horsens IC. Før Rabbits var Moore manden ved roret hos Randers Cimbria.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Efter en sikker sejr på 4-0 i finaleserien, kan Bakken Bears atter kalde sig danske mestre. De kunne løfte pokalen efter en sejr i...

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Tidligere meldte BMS Herlev ud, at de ikke forlængede samarbejdet med deres mangeårige træner, Adrian Moss. Nu har klubben fundet en ny træner, som...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Bakken Bears

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er...

Basketligaen

Horsens IC meddeler på Facebook, at klubben har forlænget aftalen med Liam Churchill for endnu en sæson.

Basketligaen

BK Amager sejrede søndag i Aarhus, hvor Bears Academy led et 61-64-nederlag.