fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Bombe: Jimmy Moore stopper i Svendborg Rabbits

Jimmy Moore stopper som cheftræner for Svendborg Rabbits efter to sæsoner. Amerikaneren førte i sidste sæson Rabbits til en pokaltitel og sølvmedaljer i Basketligaen.

Foto: Robert Dines Rasch

Jimmy Moore kommer ikke længere til at stå i spidsen for Svendborg Rabbits.

Onsdag har det sydfynske mandskab meldt ud på sin facebookside, at klubben og Moore går hver til sit efter to sæsoners samarbejde.

“Jimmy´s familie situation har ændret sig væsentligt, og han og kæresten skal snart være forældre med bopæl i Århus. Den nye tilværelse har ikke været forenelig med en tidsmæssig krævende cheftræner stilling på Sydfyn, derfor har Jimmy ønsket at ophæve samarbejdet før tid,” skriver sidste sæsons pokalvindere og sølvvindere i Basketligaen på sin facebookside.

Kaninerne skriver videre, at jagten på en ny cheftræner allerede er igang.

Jimmy Moore kom til Sydfyn som erstatning for Lukas Varga, der blev cheftræner for Horsens IC. Før Rabbits var Moore manden ved roret hos Randers Cimbria.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Horsens IC har tilføjet den amerikanske point guard Chris Lykes til truppen.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har hentet Tyrell Kirk til klubben og udstyret amerikaneren med en to-årig aftale.

Basketligaen

Den svenske guard, Jordan Lou, er ny Team FOG Næstved spiller. Lou, som i sidste sæson spillede for BMS Herlev, skal prøve kræfter med...

Basketligaen

Den tidligere Horsens IC-profil Khalil Ahmad er blevet kåret som Most Valuable Player i den bedste canadiske række, CEBL.

Basketligaen

Efter fem sæsoner væk fra Horsens IC, vender Esben Reinholt nu snuden hjemad til HIC, hvor han spillede i sin barndom, og senest for...

Basketligaen

Svendborg Rabbits har sikret sig amerikanske Devin Whitfield til den kommende sæson.

Bakken Bears

Vi følger Basketligaens off season nøje og vil løbende opdatere denne artikel, når der sker ændringer på holdene. Dan dig et overblik over holdene...

Basketligaen

Randers Cimbria har landet en aftale med 25-årige Viktor Lorenzen, der kommer til Kronjylland efter en sæson i den tredjebedste italienske række.