fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

BL: Rabbits er tilbage i serien

AARHUS: En af de bedre kampe i serien mellem Bakken og Svendborg blev her til aften spillet i Vejby Risskov Hallen. Og konklusionen blev, at Rabbits nu for alvor er tilbage i serien med en sejr på 74-82 over et Bakken mandskab, der kæmpede med procenterne særligt fra distancen og en sløv fjerde periode.

“Vi spillede ikke en god kamp i dag, og vi havde svært ved at ramme kurven, men vi må op på hesten igen. Jeg er lige så skuffet som spillerne er nu, men vi må rejse os og komme igen på torsdag,” lød det fra en skuffet Bears-coach Steffen Wich.

Skød halvt så godt som Rabbits
Kampen blev skudt i gang med højt tempo fra begge hold og en velspillende Adama Darboe fra Svendborg, der for alvor gik i kødet på Bakken-forsvaret og angreb kurven – et fokuspunkt fra Rabbits’ trænerstab siden seneste nerderlag mod Bakken. Også særligt procenterne fra distancen var en Rabbits-force kampen igennem. Ført an af Claus Magaard med fem ud af otte 3’ere, Adama Darboe, Greg Washington og Mikkel Plannthin. Til sammen satte de 13 tre points skud og sørgede for en procent på 52 fra distancen mod bare 22 procent hos Bakken.

Læs: Rabbits-sejr i OT

Momentum efter comeback
Efter to sejre i streg og næste kamp i kaninhulen, må Rabbits siges at have momentum i serien. Men Rabbits-coach Craig Pedersen føler sig langt fra sikker på udfaldet af næste kamp, da hjemmebanen i serien ikke har haft afgørende betydning.

“Begge hold har vundet vigtige kampe på hinandens hjemmebane. Det er den 4, kamp i træk, hvor jeg fem minutter før slutfløjtet ikke har vidst, hvem der ville vinde. Nu skal vi selvfølgelig forsøge at udnytte hjemmebanen, så jeg håber på at der kommer mange mennesker og bakker os op,” lød det fra Pedersen.

Nu venter minimum to ud af tre mulige kampe, før DM-vinderen 2013 findes.

Læs: Ingen sanktioner til interview-sky klubber

Topscorer
Bakken: N. Iversen 23, M. Waithe 13, C. Christoffersen 11
Rabbits: A. Darboe 27, C. Magaard 18, D. Rutherford 14.

Perioder
23-22, 18-21, 25-24, 8-15

 

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Efter onsdagens triumf i ENBL har Bakken Bears meddelt, at deres tyske assistenttræner, Florian Wedell, rejser tilbage til Tyskland, hvor han har landet jobbet...

Bakken Bears

Bakken Bears´ Ryan Evans har siden, han kom til Aarhus, drømt at vinde en europæisk titel med Bakken Bears, og den drøm blev onsdag...

Basketligaen

Bakken Bears er for første gang nogensinde vindere en af europæisk turnering, efter de onsdag besejrede CSO Voluntari efter en gyserkamp med 85-81.

Bakken Bears

Fullcourt.dk mødte en glad Bakken Bears-cheftræner, Anders Sommer, efter semifinaletriumfen i ENBL.

Bakken Bears

Bakken Bear står onsdag i klubbens første europæiske finale nogensinde, og spørger man holdets kaptajn Skyler Bowlin er de også favoritter, idet de har...

Bakken Bears

Gustav Knudsen var en af profilerne, da Bakken Bears tirsdag spillede sig videre til finalen i ENBL. Fullcourt.dk. mødte den danske profil kort efter...

Bakken Bears

Bakken Bears spillede sig tirsdag i finalen i European North Basketball League med en sejr på 90-77 mod BC Siauliai.

Bakken Bears

Udover en europæisk titel er der også en mindre sum præmiepenge på spil til European North Basketball League Final Four.