fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

BL: Finale nr. 4

2. Bakken Bears (2) vs. 1. Svendborg Rabbits (1)

Ingen af holdene har spillet godt i de første tre kampe. Det har været de individuelle præstationer som har gjort forskellen i alle kampene, mens spillet er langt fra flydende. Bakken Bears gameplan er at få Svendborg ud af rytme og flow med deres aggressive forsvar og deres zone, og det er lykkedes indtil videre. Svendborg vandt kamp 3, men det var langt fra kønt.

Bakken Bears angrebsspil er heller ikke flydende. Chris Christoffersen spillede fantastisk i de første to kampe, men skulle arbejde hårdere for at få bolden i kamp 3, da Svendborg Rabbits frontede ham i posten, og var meget aggressive i deres hjælp. Bakken Bears skal forsøge at få bolden svunget rundt, så man kan ramme Chris Christoffersen i feltet.

Bakken Bears startede ikke i deres 2-3 zone i kamp 3, men spillede istedet personligt forsvar. Det var højst sandsynligt et forsøg på at tage Svendborg på sengen, og det lykkedes til dels. Bakken kom hurtigt foran i første periode inden Svendborg fik styr på deres spil.

Den helt store forskel for Svendborg Rabbits var deres aggressivitet. I kamp 1 og 2 skød holdet for mange hopskud, uden at have udfordret Chris Christoffersen i feltet først, og da holdet er et af de dårligste til at angrebsrebounde, kunne det kun gå galt. I kamp 3, var holdet meget mere aggressivt, og fik Chris Christoffersen i fejlproblemer i første halvleg, og det viste sig at være yderst vigtigt, da kaninerne kom tilbage i kampen i den tid Christoffersen sad på bænken.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Hvis serien skal udlignes, er det altafgørende om Svendborg kan komme til kurven, og få scoret i feltet. Ydermere skal de på straffekastlinien, og begge punkter kommer udelukkende gennem aggressivt spil og offensive rebounds. Bakken Bears vil forsøge at tage en meget afgørende sejr hjem, og jeg tror de kommer til at stå i deres 2-3 zone i store dele af kampen. Hvis Bakken vinder kamp 4, tror jeg også de bliver danske mestre, da jeg ikke kan se Svendborg vinde tre kampe i træk med kniven for struben. Jeg tror og håber på en Svendborgsejr, så vi kan få en rigtig spændende og intens serie, og jeg tror på at Svendborg efterhånden må have fundet nøglen til at komme til kurven.

Svendborg Rabbits +5

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Bears Academy tog torsdag aften fusen på Team FOG Næstved, der blev besejret med 102-104. Academy lavede et flot comeback og tildelte Næstved deres...

Bakken Bears

Bakken Bears har endnu ikke fået hul på bylden i Basketball Champions League. Onsdag måtte de i Jerusalem, Israel forlade banen med et 89-80...

Basketligaen

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne...

Basketligaen

Tirsdag kunne ligaens førerhold, Team FOG Næstved, præsentere et underskud på driften i 2021/2022 sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse på deres Facebookside.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.

Basketligaen

En suveræn fjerde periode af Bears Academy betød, at BC Copenhagen måtte forlade Vejlby-Risskov Hallen i det nordlige Aarhus uden sejr. Academy vandt med...

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.