fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

BFX tager form – Erstatningen til Durell Vinson er fundet

BFX (BMS-Falcon) har fundet erstatningen til Durell Vinson der for en uge siden skiftede til den tyske klub fra den anden tyske liga, Finke Baskets i Bamberg.

Pressemeddelelse: I det nye elitesamarbejde mellem BMS og Falcon er de fælles træninger gået igang. Holdet havde første Liga træning igår aftes og der bliver gået til også gået til den idag kl. 15:00. Ind til videre træner 6 spillere med fra BMS, der alle er på dobbeltlicens Aleksander Dokkedal, Yaw Gyamfi, Niki Tamjidi, Zeljko Marsenic, Andreas Meilby, Nicolas Christensen “og” Robert Thurman.

Om de alle vil blive en del af kamptruppen vil tiden vise, men stærkt at se så mange har mod på at tage sit spil til højeste niveau. Spillerne vil træne med begge steder og det vil kræve træning hver dag, forhåbentligt vil det være med til at rykke deres udvikling til et endnu højere niveau.

Fra Falcon vil der også være spillere med dobbelt licens, en regel der fungere sådan at man kan spille for to hold i samme runde. Dog kun fire spillere må benytte regelen. 1 Div holdet vil tage hul på træningerne Søndag og Mandag aften.

Basketligaholdet vil blive ledet af Rade Vojnic, Mariusz Mach og Jon Magnusson. Mens 1 div holdet vil blive ledet af Tommy Nielsen, Jon Magnusson og Per Philipsen(HL).

Tidligere på dagen tikkede så endnu en tilføjelse ind til holdet i Amerikanske Taylor Darby fra Pepperdine Univerity

Læs også: Falcon/BFX mister Durell Vinson

Københavnernes nye spiller er som nævnt den 23-årige amerikanske forward Jeffery Taylor Darby. Jeffery er 203 cm høj og kan i følge klubben skyde og poste som det kræver og er rigtig godt skolet på på Pepperdine University.

Darby kommer fra den chilenske klub, Talca, hvor han netop er blevet færdig med slutspillet. Han har tidligere spillet i den næstbedste israelske række, hvor han snittede 18,5 point og 7,6 rebounds pr. kamp, skriver klubben i sin pressemeddelelse. I sin sidste sæson for Pepperdine snittede Jeffery desuden 12,3 point og 6,8 rebounds pr. kamp.

Jeffery kan i følge licensbasen optræde for de gule senest den 17. januar.

(Foto: Robert Dines Rasch)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Lørdag aften skal det afgøres, hvem tager titlen i årets pokalturnering. Bliver det Bakken Bears eller Randers Cimbria, der kommer til at løfte pokalen?

Basketligaen

Holbæk-Stenhus fuldendte et stort comeback og vandt fredagens opgør mod Bears Academy

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort