fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Bakken tog sejren mod Værløse

På trods af en respektfuld indsats tabte Værløse fredag aften til Bakken Bears

Bakken Bears, der var uden Ryan Evans (i rotation) og Adama Darboe (skadet), skulle forsøge at rejse sig oven på midtugens nederlag til Benfica ude mod Værløse

Det startede udmærket for Bakken, som hurtigt tog en 7-2 føring. På trods af føringen formåede de ikke at udbygge den i den resterende del af 1. quarter, som endte med en Bakken føring på 20-24.

Værløse pressede Bakken i 2. quarter via effektivitet fra distancen. Derfor blev Bakkens føring reduceret med 2 til pausestillingen 44-42.

I 3. quarter sagde Bakken her til og ikke længere, mens de skruede op for intensiteten i forsvaret- og reboundspillet. Evan Fisher gjorde sit for at holde Værløse inde i kampen, dog kunne hans varme hånd ikke stoppe Bakkens momentum. 3. quarter endte med Bakken føring på 64-55.

I 4. quarter lykkedes det Værløse at reducere føringen til 7 point (66-73), men sidst i perioden blev de overmatchet fysisk og skabte for få frie skud. Derfor blev det aldrig tættere; kampen endte med sejr til Bakken på 85-71.

Jonathan Galloway var topscorer med 15 points og 15 rebounds for Bakken, mens Værløses Evan Fisher ligeledes sikrede en double-double med 24 points og 11 rebounds.

På mandag er der topopgør i Basketligaen, hvor Bakken Bears spiller mod Randers Cimbria.

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Lørdag eftermiddag mødtes Værløse Blue Hawks og BC Copenhagen. Det blev et opgør, som bød på tæt basketball, men det blev hjemmeholdet, der sluttede...

Basketligaen

Sejren var ikke til at tage fejl af, da Horsens IC besejrede BMS Herlev med 36 point. Efter de fire perioder var stillingen 84-48.

Basketligaen

14-årige Oskar Skaaning kan nu kalde sig den yngste debutant i Basketligaens historie, efter han lørdag fik otte minutter i Bears Academy´s nederlag til...

Basketligaen

Den tidligere Randers Cimbria-spiller Mikel Beyers skal i sæson 2023/24 spille i den bedste slovenske række.

Basketligaen

Den danske landsholdsspiller Jonathan Klussmann skifter til Fundación Globalcaja La Roda i Spanien. La Roda spiller i landets tredjebedste række.

Basketligaen

Efter en tæt kamp mellem BMS Herlev og BK Amager, kunne hjemmeholdet fejre en sejr i deres åbningskamp i denne sæson af Basketligaen. BMS...

Bakken Bears

Bakken Bears slap med skrækken, da de tirsdag var lige ved at smide en 23-points føring over styr. Bjørnene slog Horsens IC med 94-87.

Basketligaen

Nørrebrohallen bød på basket i topklasse, da BC Copenhagen og Svendborg Rabbits mødtes. Gæsterne fra Fyn løb med sejren, der lød på 67-73 over...