fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken slog theView i spændende opgør

theView Copenhagen gjorde en god indsats, men trods modstand fra theView sejrede Bakken Bears mandag i Nørrebrohallen.

Foto: FIBA Europe Cup - fiba.basketball

Der var mandag aften lagt op til en god basketball kamp i Nørrebrohallen, da Bakken Bears gæstede theView Copenhagen. De forsvarende mestre var inden kampstart spået som storfavoritter til at tage sejren. De vandt ganske vist også, men det var ikke uden kamp fra det københavnske mandskab.

Bakken Bears formåede at vinde med cifrene 79-96.

Stærk start fra hjemmeholdet

Stemningen var høj i Nørrebrohallen, der endelig kunne åbne op for tilskuere igen. Det var også et tændt hjemmehold, som gik på banen og leverede en magtdemonstration gennem første periode.

Deres forsvar var, som så mange gange før, både hurtigt og aggressivt, hvilket gav Bakken problemer med at bryde igennem. Samtidig havde deres angreb et godt flow, hvor de fik svunget bolden godt rundt og fik taget de gode afslutninger. De fik lagt godt ud med et 7-0 run.

Bakken Bears havde i første periode problemer i deres angreb. De kom fint til skudchancer ved at flytte bolden rundt, men manglede momentum i deres afslutninger. Samtidig fik de lavet nogle ærgerlige turnovers, som theView fik udnyttet til deres fordel. Deres flotte pres i forsvaret gjorde, at københavnerne ikke løb helt fra dem.

Det var et mere tændt Bakken Bears-hold, der i anden periode havde fået fokus i angrebet. De var gode på deres skud – især Thomas Lærke var varm fra distancen. Deres evne til at få de offensive rebounds var også med til at få indhentet theView, som havde mistet lidt gejst fra første periode.

Der blev spillet en flot første halvleg. Bjørnene var lidt længe om vågne op, men de kom flot igen. theView startede utrolig stærkt ud, men mistede lidt momentum i deres angreb gennem anden periode. Det var to gode sammenspillede hold med gode dynamikker, der kunne gå til pause med cifrene 42-50 til udeholdet.

Bjørnene vågnede til sidst op

I anden halvleg kom theView ind med fornyet energi både i forsvaret og i angrebet. Især Jacob Hoffman viste sine imponerende evner fra distancen. Desuden var  Zeke Moore, som vi har set så mange gange før, rigtig vigtig for hjemmeholdet i begge ender. Foruden sine 18 point bidrog han med flere assists og rebounds.

Bakken havde igen svært ved at ramme på flere af deres chancer. Samtidig virkede de trætte i forsvaret, hvorfor theView fik indhentet dem og kunne slutte perioden af med en 3-points føring til Bakken. Det vendte dog i slutningen af halvlegen, hvor theView manglede energi og fokus i deres angreb, hvilken Bakken Bears udnyttede til fulde.

Bjørnene endte med at løbe fra københavnerne til sidst og kunne se sig selv som vindere, 96-79.

Mandag aftens kamp bød på mange gode mand-mand-dueller og især gode skud fra distancen. Det var en kamp, som absolut ikke var afgjort med det samme, men som til gengæld var spændende hele vejen igennem.

Kampens topscorer blev hjemmeholdets Jacob Hoffman, der scorede 27 point, hvoraf 18 af dem var fra distancen. Fra udeholdet scorede Marvelle Harris 21 point.

Næste gang de to mandskaber skal på banen igen er for Bakken Bears´ vedkommende på lørdag den 22. januar, hvor de skal til Team FOG Næstved og spille om den ene billet til pokalfinalen. Copenhagen´s næste kamp er hjemme mod Randers Cimbria den 10. februar.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Nyhedsoversigt

Basketballmediet Eurobasket.com har sat spotlight på Basketligaen og uddelt deres årlige sæsonpriser.

Basketligaen

Derrick Woods har skrevet under på en kontrakt med Venados de Mazatlan.

Basketligaen

Hør en hudløst ærlig Aladdin Barakeh fortælle sin historie i denne episode, hvor han kommer ind på den skade, der satte en stopper for...

Bakken Bears

Anders Sommer vandt torsdag aften sit første mesterskab som manden i spidsen for Bakken Bears. Hør fra mestertræneren her.

Bakken Bears

Årets Finals Most Valuable Player var en glad mand, da vi mødte ham, efter Bakken Bears sweepede Svendborg Rabbits med 4-0 i årets finaleserie...

Bakken Bears

Vi fangede Michel Diouf til et interview, efter Bakken Bears torsdag hentede klubbens 20. danske ligatitel, og den tårnhøje senegaleser kunne fortælle, at en...

Bakken Bears

Darko Jukic vandt torsdag aften endnu et dansk mesterskab med Bakken Bears. Hør interview med Bakken-profil her.

Bakken Bears

Bakken Bears er mestre for sjette sæson i streg, efter de torsdag aften slog Svendborg Rabbits med 77-81.