fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken sejrede stort i Herlev

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point, 58-92.

Foto: Kim Haugaard - FRAME2

Søndag eftermiddag fik BMS Herlev besøg af Bakken Bears, hvor begge hold havde noget at revanchere.

Bakken Bears skulle rejse sig efter nederlaget til Team FOG Næstved i deres seneste kamp og forsøge at hente vigtige point i den tætte topstrid. BMS Herlev skulle derimod prøve at bryde ud ad nederlagsstimen, der havde rundet syv kampe.

Kampen var derfor en mulighed for begge mandskaber at komme tilbage på sporet. Selvom veteranen Michel Diouf var ude for Bakken, var det Bjørnene, der trak det længste strå. De vandt kampen mellem de to Playoff A-hold med 34 point, 58-92, og tog dermed to vigtige point med hjem til Aarhus. Nu har de to point op til Randers Cimbria på førstepladsen.

Niveauforskel fra start

Det tog ikke lang tid for Bakken at sætte sig på opgøret. De fik hurtig scoret kampens første point, og i den anden ende fik de blokeret Herlevs forsøg i to af deres første tre angreb i kampen. Hver gang Herlev bed fra sig og skar ind på føringen, svarede Bakken igen, og udbyggede føringen yderligere.

Sådan fortsatte kampen gennem de første to perioder. I anden periode fik Skyler Bowlin spillet sig ind i kampen for Bjørnene. Han fik varmet skuddet op på straffekastlinjen og ramte herefter to trepointsscoringer indenfor kort tid, hvor han blev fejlet på den sidste. Dermed scorede han meget hurtigt otte point og udbyggede Bakkens føring, der ved halvleg var på 21 point.

Bakken Bears fortsatte

I tredje periode var det en anden Skyler, der tog over. Skyler Flatten ramte formen fra trepointslinjen og ramte i løbet af perioden tre trepointsscoringer. Han ramte de to første indenfor et minut af hinanden, og med fire minutter tilbage af perioden ramte han sit tredje skud. Det bragte ham op på 12 point, som også var det, han endte på i kampen.

Bowlin var dog også en stor del af det run, Bakken gik på efter halvlegen. Han både assisterede og scorede i udbygningen af føringen. I denne periode fik han også ramt to trepointsskud, der var med til at gøre, at Bakkens føring kom helt op på 40 point efter tre perioder.

Allerede der må kampens siges at være afgjort, og det var tydeligt, at Bakken blot skulle køre sejren hjem. Herlev fik nogle point på tavlen og holdte aarhusianerne til kun 12 point i perioden. Men det var alligevel ikke noget, der ændrede kampen, og Bakken Bears fik en sejr og to point med hjem i bagagen.

Bakken lægger pres

Bakken Bears var klart det bedste hold i kampen og viste det i flere dele af spillet, heriblandt i antallet af rebounds. De fik hevet 50 rebounds til sig, hvorimod Herlev kun formåede at få fat i 35. Dette blev ført an af Gustav Knudsen og Darko Jukic, der henholdsvis kom op på ti og ni rebounds.

I point blev de ført an af førnævnte Skyler Bowlin, og Elijah Childs, der begge endte på 18 point. Elijah Childs kom ligeledes op på ni rebounds. For Herlev havde Andreas Mortensen en meget fin og effektiv kamp. Han kom fra bænken og scorede 20 point og fik fire assists på 24 minutter.

Med sejren i Herlev, bragte Bakken Bears sig op på andenpladsen med kun to point op til Randers Cimbria, og lægger dermed pres på førstepladsen. Under sig, har de Team FOG Næstved, som nu skal vinde den kamp, de har i hånden, for at holde fast i Bakken.

I næste kamp skal BMS Herlev en tur til det jyske, hvor de møder Horsens IC. Den kamp bliver spillet den 29. marts klokken 18:45.

Bakken Bears tager i deres næste opgør mod Team FOG Næstved hjemme i Smilets By, hvor der er lagt op til et utroligt spændende topopgør. Den kamp bliver spillet den 30. marts klokken 19:15.

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Værløse Blue Hawks-profilen Adam Heede-Andersen er rejst med det danske landshold til Finland som erstatning for Darko Jukic og kan dermed potentielt få sin...

Eurobasket

Den unge Bakken Bears-spiller Gustav Knudsen imponerede, da Danmark fredag besejrede Georgien. Vi fangede ham til et interview efter kampen.

Nyhedsoversigt

I denne artikel kigger vi på de danske landsholdsspilleres sæson inden kampene mod Georgien og Finland.

Basketligaen

Kampen om placeringerne i top seks er blevet afgjort. Det blev Værløse Blue Hawks, der sikrede den sidste plads. Det gjorde de efter sejren...

Basketligaen

Den regulære sæson blev afsluttet med at brag, da de to tophold Bakken Bears og Team FOG Næstved mødte hinanden.

Basketligaen

Sidste runde af Svendborgs grundspil sluttede med en flot sejr over BK Amager. Kaninerne, som havde deres nye spiller med, vandt kampen med 94-123.

Basketligaen

Der var ingen slinger i valsen, da Værløse Blue Hawks trådte et skridt nemmere pladsen i Playoff A. De besejrede Holbæk-Stenhus med 99-80.

Bakken Bears

Bakken Bears skal i kvartfinalen i ENBL møde Serios Group Newcastle Eagles. Bakken Bears er grundet deres andenplads i gruppespillet tildelt den fordel, at...