fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken sejrede stort i Herlev

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point, 58-92.

Foto: Kim Haugaard - FRAME2

Søndag eftermiddag fik BMS Herlev besøg af Bakken Bears, hvor begge hold havde noget at revanchere.

Bakken Bears skulle rejse sig efter nederlaget til Team FOG Næstved i deres seneste kamp og forsøge at hente vigtige point i den tætte topstrid. BMS Herlev skulle derimod prøve at bryde ud ad nederlagsstimen, der havde rundet syv kampe.

Kampen var derfor en mulighed for begge mandskaber at komme tilbage på sporet. Selvom veteranen Michel Diouf var ude for Bakken, var det Bjørnene, der trak det længste strå. De vandt kampen mellem de to Playoff A-hold med 34 point, 58-92, og tog dermed to vigtige point med hjem til Aarhus. Nu har de to point op til Randers Cimbria på førstepladsen.

Niveauforskel fra start

Det tog ikke lang tid for Bakken at sætte sig på opgøret. De fik hurtig scoret kampens første point, og i den anden ende fik de blokeret Herlevs forsøg i to af deres første tre angreb i kampen. Hver gang Herlev bed fra sig og skar ind på føringen, svarede Bakken igen, og udbyggede føringen yderligere.

Sådan fortsatte kampen gennem de første to perioder. I anden periode fik Skyler Bowlin spillet sig ind i kampen for Bjørnene. Han fik varmet skuddet op på straffekastlinjen og ramte herefter to trepointsscoringer indenfor kort tid, hvor han blev fejlet på den sidste. Dermed scorede han meget hurtigt otte point og udbyggede Bakkens føring, der ved halvleg var på 21 point.

Bakken Bears fortsatte

I tredje periode var det en anden Skyler, der tog over. Skyler Flatten ramte formen fra trepointslinjen og ramte i løbet af perioden tre trepointsscoringer. Han ramte de to første indenfor et minut af hinanden, og med fire minutter tilbage af perioden ramte han sit tredje skud. Det bragte ham op på 12 point, som også var det, han endte på i kampen.

Bowlin var dog også en stor del af det run, Bakken gik på efter halvlegen. Han både assisterede og scorede i udbygningen af føringen. I denne periode fik han også ramt to trepointsskud, der var med til at gøre, at Bakkens føring kom helt op på 40 point efter tre perioder.

Allerede der må kampens siges at være afgjort, og det var tydeligt, at Bakken blot skulle køre sejren hjem. Herlev fik nogle point på tavlen og holdte aarhusianerne til kun 12 point i perioden. Men det var alligevel ikke noget, der ændrede kampen, og Bakken Bears fik en sejr og to point med hjem i bagagen.

Bakken lægger pres

Bakken Bears var klart det bedste hold i kampen og viste det i flere dele af spillet, heriblandt i antallet af rebounds. De fik hevet 50 rebounds til sig, hvorimod Herlev kun formåede at få fat i 35. Dette blev ført an af Gustav Knudsen og Darko Jukic, der henholdsvis kom op på ti og ni rebounds.

I point blev de ført an af førnævnte Skyler Bowlin, og Elijah Childs, der begge endte på 18 point. Elijah Childs kom ligeledes op på ni rebounds. For Herlev havde Andreas Mortensen en meget fin og effektiv kamp. Han kom fra bænken og scorede 20 point og fik fire assists på 24 minutter.

Med sejren i Herlev, bragte Bakken Bears sig op på andenpladsen med kun to point op til Randers Cimbria, og lægger dermed pres på førstepladsen. Under sig, har de Team FOG Næstved, som nu skal vinde den kamp, de har i hånden, for at holde fast i Bakken.

I næste kamp skal BMS Herlev en tur til det jyske, hvor de møder Horsens IC. Den kamp bliver spillet den 29. marts klokken 18:45.

Bakken Bears tager i deres næste opgør mod Team FOG Næstved hjemme i Smilets By, hvor der er lagt op til et utroligt spændende topopgør. Den kamp bliver spillet den 30. marts klokken 19:15.

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BC Copenhagen har skrevet kontrakt med den tårnhøje australier Nathan Pond, der er klar til sin første sæson som professionel basketballspiller i Europa.

Basketligaen

Den danske ungdomslandsholdsspiller Magnus Langager vil fra næste sæson være en del af Bears Academy, oplyser aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Randers Cimbria har forlænget med de to lokale talenter Oliver Barker og Mads Gravesen.

Basketligaen

Randers Cimbria har meldt ud, at Mads Bro fortsætter endnu en sæson i klubben.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har belønnet det danske talent William Jelle med en kontrakt for næste sæson. Jelle fik sin debut i Basketligaen i sidste sæson.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har en ny spiller på plads. Værløse har torsdag præsenteret islandske Þorgrímur Starri Halldórsson på sin Facebookside. Þorgrímur Starri Halldórsson er...

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Basketligaen

Tomas Bjarkason har forlænget sin aftale med BK Amager, så den nu løber endnu en sæson.