Bakken gør det onde ved Randers igen

I en kamp hvor begge hold kom for, at spille udklasserede Bakken Bears, Randers Cimbria og tog en overbevisende sejr på 128-100.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Der var mulighed for revanche da Bakken Bears tog imod Randers Cimbria i legendariske Vejlby-Risskov hallen. De to hold mødtes sidst i weekenden, hvor Bears viste skræmmende format og leverede Randers en mindre lussing.

Ligesom sidst startede Bakken med et lille run på 5-0 undertegnet af QJ Peterson, der var varm fra start. Udover en kølig Chris Nielsen, i absolut spilhumør, startede Randers’ offensiv noget hakkende, mens det regnede med treere fra Bakken, anført af Adama Darboe, der skød 100 procent bag linjen efter hans tre første afslutninger derfra.

Begge hold spillede i højt tempo og satsede stort på deres evner bag treeren. Der var tale om et realt skydetelt. Begge hold var utroligt giftige i denne disciplin, hvor der blev sendt hele 22 treere afsted i første periode.

Underholdningen forsatte i hvad, der til tider lignede en all-star kamp. Både Brantley Bynum og Despawhns Stephens leverede tunge dunks, mens Tyre Gathright brændte nettet af for Cimbria efter han kom ind fra bænken. Selvom Bakken virkede til at være i kontrol, kom Randers i front for første gang i kampen, 39-40 midt i anden periode. Desværre for Randers brændte Bakken sig varme i slutningen af anden periode. Efter at have taget føringen tilbage forhandlede de en syvpoints-føring til 14 på under to minutter og gik dermed til pause foran 62-48.

Efter pausen var vi vidne til et sandt QJ Peterson, der påtog sig rollen som scorer. Med fem minutter tilbage af anden periode, havde han sat 26 point på tavlen. Et minut senere kom Bakken i holdfejl, hvilket banede vejen for at Randers kunne lukke Bakkens 13-points føring. Problemet var blot, at Bakken blev ved med at gøre nettet svedent med 60 procent fra gulvet.

Sidste periode var blottet for spænding. Randers satte rigeligt point på kontoen, men Bakken var decideret overlegne i offensiven og kontraspillet, hvor de gjorde fuldkommen, hvad der passede dem. Derfor tog Bakken Bears en kommanderende sejr på 128-100. Bakken satte desuden 22 treere på 42 skud.

Kampens profiler

For hjemmeholdet havde QJ Peterson gang i en solid kamp med 29 point 7 rebounds og 7 assists. For Randers havde Tyre Garthright 21 point.

Se andre spændende artikler