fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears mister tre spillere fra årets guldtrup!

De tre spillere, der har spillet deres sidste kamp for Bakken Bears, er Martin Thuesen, Mads Nyboe og Søren Krath. Tre spillere der til sammen har 818 førsteholdskampe i bagagen og som danmarksmestrene nu mister.

Martin Thuesen flytter udenlands med sin kæreste og afslutter dermed sin basketball karriere. Imens bliver Mads Nyboe til sommer færdiguddannet som læge, og har derfor ikke længere tid til både arbejde, familie og den daglige træning. Ligeledes stopper Søren Krath, der i længere tid har kombineret arbejdet med sin basketball kariere, og vil nu gerne kaste sig ud i andre projekter end basketball.

“Det bliver det største tab i nyere tid, når de tre spillere forlader Bakken Bears. Selvom der ikke tale om tre spillere, der dominerer pointstatistikkerne, er det tre spillere der er indbegrebet af Bakken Bears-ånden, af den træningsindstilling og den vinderkultur, der er i klubben. Spillere som dem kan ikke direkte erstattes”, siger sportsdirektør i Bakken Bears, Michael Piloz på klubbens hjemmeside.

Fire spillere der pt. er sikre på at fortsætte for aarhusianerne er: Nicolai Iversen, Frederik Hougaard Nielsen, Henrik Falsvig og Chris Nielsen.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Internationalt

CSO Voluntari, der blev besejret af Bakken Bears i finalen i ENBL, vil også deltage i den europæiske turnering i næste sæson.

Bakken Bears

Basketballmediet Eurobasket.com har uddelt en række sæsonpriser for Basketligaen. Se dem alle lige her.

Bakken Bears

Næste sæson kommer igen til at byde på ENBL-deltagelse for Bakken Bears, der dermed vil forsøge at forsvare den europæiske titel fra den netop...

Bakken Bears

Efter en sikker sejr på 4-0 i finaleserien, kan Bakken Bears atter kalde sig danske mestre. De kunne løfte pokalen efter en sejr i...

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Bakken Bears

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er...