fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears mister tre spillere fra årets guldtrup!

De tre spillere, der har spillet deres sidste kamp for Bakken Bears, er Martin Thuesen, Mads Nyboe og Søren Krath. Tre spillere der til sammen har 818 førsteholdskampe i bagagen og som danmarksmestrene nu mister.

Martin Thuesen flytter udenlands med sin kæreste og afslutter dermed sin basketball karriere. Imens bliver Mads Nyboe til sommer færdiguddannet som læge, og har derfor ikke længere tid til både arbejde, familie og den daglige træning. Ligeledes stopper Søren Krath, der i længere tid har kombineret arbejdet med sin basketball kariere, og vil nu gerne kaste sig ud i andre projekter end basketball.

“Det bliver det største tab i nyere tid, når de tre spillere forlader Bakken Bears. Selvom der ikke tale om tre spillere, der dominerer pointstatistikkerne, er det tre spillere der er indbegrebet af Bakken Bears-ånden, af den træningsindstilling og den vinderkultur, der er i klubben. Spillere som dem kan ikke direkte erstattes”, siger sportsdirektør i Bakken Bears, Michael Piloz på klubbens hjemmeside.

Fire spillere der pt. er sikre på at fortsætte for aarhusianerne er: Nicolai Iversen, Frederik Hougaard Nielsen, Henrik Falsvig og Chris Nielsen.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears er pokalmestre, efter de i årets pokalfinale udspillede Randers Cimbria med 82-61. Bakken Bears gjorde det onde ved rivalerne fra Randers og...

Bakken Bears

Lørdag aften skal det afgøres, hvem tager titlen i årets pokalturnering. Bliver det Bakken Bears eller Randers Cimbria, der kommer til at løfte pokalen?

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Bakken Bears

Team FOG Næstved besejrede Bakken Bears for anden gang i den igangværende sæson. Den her gang sluttede kampen 90-84 til Team FOG Næstved.

Bakken Bears

Bakken Bears er et skridt tættere på førstepladsen i Basketligaen, efter de torsdag aften slog Randers Cimbria med 83-71.

Bakken Bears

Der var fredag aften debut til Jakob Hjorth, som fik sin første kamp på bænken som Horsens IC-cheftræner, da Bakken Bears besøgte Forum Horsens,...

Bakken Bears

Den rutinerede Bears Academy-guard, Marius Sørensen, bytter Academy ud med Bakken Bears. Det skriver Bakken Bears på deres Facebookside.