fbpx
Connect with us

Bakken Bears

Bakken Bears vinder kamp tre efter vildt comeback og overtid

Der skulle overtime til før Bakken Bears sikrede sig sejren i kamp tre i dette års finaleserie.

Bakken Bears vinder kamp tre i dette års finale med 115-112. Men Horsens IC kæmpede en brag kamp og tvang de forsvarende mestre ud i overtid, før den blev afgjort.

Tæt kamp fra første fløjt

Hele første periode havde begge hold problemer med at ramme deres forsøg. Begge finalisterne havde svært med at ryste finalenervøsiteten af sig. Det betød en masse rebounds og de to mandskaber fulgtes ad helt indtil de sidste syv sekunder, hvor Daniel Mortensen kunne blokerede et tre-points forsøg. Efterfølgende blev Daniel Mortensen fejlet, og ramte sine to straffekast, og første periode sluttede 19-15 til Aarhus holdet.

Efter en god start til Bakken i anden periode, fik de slået et lille hul ned til Horsens. Men Horsens IC vil ikke forære Bakken Bears mesterskabet og de får indhentet forspringet. Ved stillingen 44-44 og få sekunder tilbage i perioden, kunne Q. J. Peterson lukke perioden på straffekastlinjen og anden periode sluttede 47-44.

Da begge mandskaber træder ud på banen efter halvlegen, var det næsten en tro kopi af anden periode. Bakken Bears kommer på et lille run, hvor de får sig en markant føring, og det ligner det Bakken mandskab som vi har set dominerede i hele sæsonen. Men igen gav Horsens IC ikke op. De indhenter føringen, men det stopper ikke der. For Horsens tager føringen og Gage Davis lukker tredje periode med en scoring fra egen banehalvdel. Perioden slutter 74-69 til Horsens IC.

Horsens smider stor føring

Et brag af et skud fra Gage Davis på egen banehalvdel var med til at tænde op under Horsens spillerne. Horsens nåede helt op på en 18 points føring og det lignede de skulle have deres første sejr i dette års finaler. Men Bakken Bears leverede et flot comeback og da fjerde periode slutter 97-97, skulle kampen i overtime for at finde en vinder.

I overtiden var kampen forsat utrolig lige. Men kampen blev afgjort af Q. J. Peterson, som kom på straffekastlinjen og afgjorde kampen. Bakken Bears vinder kamp 3 med 115-112.

Kampens topscorer blev Q. J. Peterson fra Bakken Bears, med hele 36 point.

De to hold mødes igen på fredag i Forum Horsens, hvor Bakken Bears med en sejr kan sikre sig det danske mesterskab for 19. gang i klubbens historie.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Bakken Bears