fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears-profil skifter til Japan

Bakken Bears-profilen Marvelle Harris har skrevet under på en kontrakt med Fukuoka Rizing Zephyr i den næstbedste japanske række.

Foto: fiba.basketball

Marvelle Harris tager ikke endnu en sæson i Aarhus hos Bakken Bears.

Mandag kom det frem, at amerikaneren, der blev kåret som Finals Most Valuable Player i årets finaleserie, skifter til Fukuoka Rizing Zephyr fra Japan.

Det skriver Sportando-journalisten Nicolas Lupo i et opslag på Twitter. Skiftet er blevet bekræftet af spillerens agent, Charles Misuraca.

Marvelle Harris havde en god sæson hos Bakken Bears, der bød på en semifinale i FIBA Europe Cup, en pokalfinale, som dog blev tabt, og et dansk mesterskab, der kom i hus efter en samlet sejr mod Svendborg Rabbits på 4-0 i finaleserien.

Harris snittede 13,8 point, 3,1 rebounds, 3,7 assists og to steals per kamp i Basketligaen i den forgangne sæson.

Marvelle Harris har tidligere spillet i Japan, idet han i sæson 2020/21 var på kontrakt hos Kumamoto Volters. Udover Danmark og Japan har den 28-årige guard spillet i lande som Australien, Libanon, Belgien, Forenede Arabiske Emirater, USA og Egypten.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Peter Møller skal i den kommende sæson spille for svenske Malbas.

Bakken Bears

Vi følger Basketligaens off season nøje og vil løbende opdatere denne artikel, når der sker ændringer på holdene. Dan dig et overblik over holdene...

Basketligaen

Jimmy Moore stopper som cheftræner for Svendborg Rabbits efter to sæsoner. Amerikaneren førte i sidste sæson Rabbits til en pokaltitel og sølvmedaljer i Basketligaen.

Bakken Bears

Den danske landsholdsspiller Gustav Knudsen skifter tilværelsen i Spanien hos Zaragoza ud med Danmark og Bakken Bears.

Basketligaen

Arbejdshandskerne er fundet frem hos Holbæk-Stenhus, der efter oprykningen til Basketligaen er igang med at danne en kampdygtig trup. Tirsdag har klubben offentliggjort en...

Basketligaen

Magnus Høj skifter til Bears Academy. Det har klubben offentliggjort på facebook.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus har søndag offentliggjort, at deres kaptajn, Pablo López Macías, også vil være at finde på holdet i den kommende sæson.

Basketligaen

Bubu Palo, der i den forgangne sæson tørnede ud for Team FOG Næstved, skifter til ALM Evreux Basket i den næstbedste franske række.