fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears-profil skifter til Japan

Bakken Bears-profilen Marvelle Harris har skrevet under på en kontrakt med Fukuoka Rizing Zephyr i den næstbedste japanske række.

Foto: fiba.basketball

Marvelle Harris tager ikke endnu en sæson i Aarhus hos Bakken Bears.

Mandag kom det frem, at amerikaneren, der blev kåret som Finals Most Valuable Player i årets finaleserie, skifter til Fukuoka Rizing Zephyr fra Japan.

Det skriver Sportando-journalisten Nicolas Lupo i et opslag på Twitter. Skiftet er blevet bekræftet af spillerens agent, Charles Misuraca.

Marvelle Harris havde en god sæson hos Bakken Bears, der bød på en semifinale i FIBA Europe Cup, en pokalfinale, som dog blev tabt, og et dansk mesterskab, der kom i hus efter en samlet sejr mod Svendborg Rabbits på 4-0 i finaleserien.

Harris snittede 13,8 point, 3,1 rebounds, 3,7 assists og to steals per kamp i Basketligaen i den forgangne sæson.

Marvelle Harris har tidligere spillet i Japan, idet han i sæson 2020/21 var på kontrakt hos Kumamoto Volters. Udover Danmark og Japan har den 28-årige guard spillet i lande som Australien, Libanon, Belgien, Forenede Arabiske Emirater, USA og Egypten.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Chris Lykes gjorde det onde ved BK Amager og sendte sejren til Horsens

Basketligaen

Darius Bell, der indledte indeværende sæson hos BK Amager, skal prøve kræfter med georgisk basketball, hvor han skal spille for BC-Titebi.

Bakken Bears

Der var drama til det sidste, da Næstved tog imod Bakken Bears i denne rundes topopgør. Det blev gæsterne fra Aarhus, der løb med...

Basketligaen

Holbæk-Stenhus kæmpede bravt, men måtte lørdag eftermiddag se sig besejret af Svendborg Rabbits med 88-80.

Basketligaen

BC Copenhagen tog fredag sæsonens sjette sejr, da Bears Academy blev besejret med 75-68.

Dansk Basket

Østrigske Kufstein Towers har fået tilgang af den 29-årige dansker Lau Christensen, der har underskrevet en aftale for resten af indeværende sæson. Christensen spillede...

Internationalt

De to danske stortalenter Alberte Rimdal og Frida Formann har fundet vej til en ny WNBA mock draft, og det vækker optimisme for en...

Internationalt

Jonas Zohore var i hopla, da BC Siauliai onsdag krydsede klinger med polske Zielona Gora. Polakkerne hentede en snæver sejr på 78-73.