fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears-profil skifter til Japan

Bakken Bears-profilen Marvelle Harris har skrevet under på en kontrakt med Fukuoka Rizing Zephyr i den næstbedste japanske række.

Foto: fiba.basketball

Marvelle Harris tager ikke endnu en sæson i Aarhus hos Bakken Bears.

Mandag kom det frem, at amerikaneren, der blev kåret som Finals Most Valuable Player i årets finaleserie, skifter til Fukuoka Rizing Zephyr fra Japan.

Det skriver Sportando-journalisten Nicolas Lupo i et opslag på Twitter. Skiftet er blevet bekræftet af spillerens agent, Charles Misuraca.

Marvelle Harris havde en god sæson hos Bakken Bears, der bød på en semifinale i FIBA Europe Cup, en pokalfinale, som dog blev tabt, og et dansk mesterskab, der kom i hus efter en samlet sejr mod Svendborg Rabbits på 4-0 i finaleserien.

Harris snittede 13,8 point, 3,1 rebounds, 3,7 assists og to steals per kamp i Basketligaen i den forgangne sæson.

Marvelle Harris har tidligere spillet i Japan, idet han i sæson 2020/21 var på kontrakt hos Kumamoto Volters. Udover Danmark og Japan har den 28-årige guard spillet i lande som Australien, Libanon, Belgien, Forenede Arabiske Emirater, USA og Egypten.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Efter en sikker sejr på 4-0 i finaleserien, kan Bakken Bears atter kalde sig danske mestre. De kunne løfte pokalen efter en sejr i...

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Tidligere meldte BMS Herlev ud, at de ikke forlængede samarbejdet med deres mangeårige træner, Adrian Moss. Nu har klubben fundet en ny træner, som...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Bakken Bears

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er...

Internationalt

Maria Jespersen er blevet anerkendt som vinder af prisen ´Årets Forward´ i den bedste svenske liga efter en imponerende sæson.

Basketligaen

Horsens IC meddeler på Facebook, at klubben har forlænget aftalen med Liam Churchill for endnu en sæson.