fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears-profil skifter til Bundesligaen

Elijah Childs er endnu en spiller, der forlader Basketligaen til fordel for den tyske Bundesliga. Childs har scoret en kontrakt hos MHP Riesen Ludwigsburg.

Foto: Championsleague.basketball

Bakken Bears-profilen Elijah Childs skifter til den tyske Bundesliga.

Fremover skal den amerikanske power forward nemlig spille for MHP Riesen Ludwigsburg. Childs har skrevet under på en etårig aftale med Ludwigsburg.

Det skriver den tyske klub på sin hjemmeside.

Childs er den anden spiller fra Basketligaen, der i denne uge er blevet offentliggjort som ny spiller i en Bundesliga-klub. Den første var Næstveds Mike McGuirl. Læs om det her.

Endnu en sæson i Champions League

Skiftet sker efter en flot sæson i Basketligaen hos Bakken Bears, der bød på en pokaltitel og et dansk mesterskab.

Childs snittede 13,9 point, 6,8 rebounds, 1,9 assists og et enkelt steal i 30 kampe i Basketligaen. I Basketball Champions League snittede han 12,8 point og 7,5 rebounds per kamp.

“Elijah Childs er en meget alsidig forsvarsspiller, som vil være i stand til at spille både power forward og center. Han bringer en masse energi til spillet og kan også bidrage med meget i den offensive ende,”

“Hans mellemdistance-skud er godt, og han kan også være en trussel bag trepointslinjen. Vi glæder os til at se ham,” siger holdets cheftræner, Josh King.

MHP Riesen Ludwigsburg, som Bakken Bears var i gruppe med i sidste sæsons udgave af Basketball Champions League, er sikret en plads i Basketball Champions League i den kommende sæson. Her er tyskerne landet i gruppe med AEK Athen, Dinamo BdS Sassari og King Szczecin.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Efter onsdagens triumf i ENBL har Bakken Bears meddelt, at deres tyske assistenttræner, Florian Wedell, rejser tilbage til Tyskland, hvor han har landet jobbet...

Bakken Bears

Bakken Bears´ Ryan Evans har siden, han kom til Aarhus, drømt at vinde en europæisk titel med Bakken Bears, og den drøm blev onsdag...

Basketligaen

Bakken Bears er for første gang nogensinde vindere en af europæisk turnering, efter de onsdag besejrede CSO Voluntari efter en gyserkamp med 85-81.

Bakken Bears

Fullcourt.dk mødte en glad Bakken Bears-cheftræner, Anders Sommer, efter semifinaletriumfen i ENBL.

Bakken Bears

Bakken Bear står onsdag i klubbens første europæiske finale nogensinde, og spørger man holdets kaptajn Skyler Bowlin er de også favoritter, idet de har...

Bakken Bears

Gustav Knudsen var en af profilerne, da Bakken Bears tirsdag spillede sig videre til finalen i ENBL. Fullcourt.dk. mødte den danske profil kort efter...

Bakken Bears

Bakken Bears spillede sig tirsdag i finalen i European North Basketball League med en sejr på 90-77 mod BC Siauliai.

Bakken Bears

Udover en europæisk titel er der også en mindre sum præmiepenge på spil til European North Basketball League Final Four.