fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears opruster med flere danske spillere

Arhusianerne fra Bakken Bears har for alvor indledt jagten på danske spillere der skal udgøre truppen for den kommende sæson. Bjørnene har forlænget med veteranen Andreas Jacobsen, samt hentet Morten Sahlertz tilbage til Aarhus og Christian Lindberg skifter samtidigt Horsens IC ud med bjørnebanden. Deruodver har Bakken Bears Orane Chin til prøvetræning i starten af august, skriver klubben i en pressemeddelelse.

Andreas Jacobsen forlænger

Den 29-årig guard kom til Bakken Bears i 2005 – samtidig med klubbens flytning af hjemmebane til Arena. Nu er Jakobsen med til at tage turen til Vejlby-Risskov Hallen, hvor Bakken Bears får hjemmebane i den kommende sæson.

Der har aldrig været tvivl om, hvor jeg gerne ville spille. Bears er den eneste klub i Danmark, der kan tilbyde et set-up af meget høj standard. Derudover bliver det interessant at støtte op omkring en ny epoke i Bakken Bears’ historie.

Andreas Jakobsen har spillet 256 kampe for Bears (9. flest i historien) og scoret 2.846 point (9. flest i historien). Andreas’ 379 3-pointscoringer sætter ham på andenpladsen over spillere med flest scoringer fra den distance.

Christian Lindberg skifter Horsens ud med Aarhus

Den 195 cm høje forward Christian Lindberg skifter til Bakken Bears. Lindberg, der de seneste år har læst på Aarhus Universitet og er bosiddende i Aarhus, skifter fra barndomsklubben Horsens IC. Lindberg scorede 5,6 point og tog 2,9 rebounds pr. kamp i sæsonen 2011/12.

Lindberg, der bliver 29 år den 10. august, glæder sig til at spille for Bakken Bears

Først og fremmest er jeg stolt over at få muligheden for at spille for Danmarks bedste hold gennem de sidste mange år. Det er en mulighed for at udfordre mig selv personligt og samtidig kæmpe dag ud og dag ind med nogle af de bedste spillere i Danmark. Jeg glæder mig til at tage udfordringerne der kommer, når man spiller på et så stærkt et hold og føler jeg kan hjælpe holdet til endnu flere succeser i fremtiden. Personligt er det en unik chance for mig og jeg kan ikke vente med at komme i gang med forberedelserne til den kommende sæson.

Christian Lindberg, der har spillet tre sæsoner i Svendborg (2003-2006), debuterede på landsholdet i sommeren 2004 og har løbende været en del af landsholdstruppen. Han har også været i USA, hvor han spillede på Wisconsin Lutheran College i perioden 2006-2008. Siden 2008 har han spillet for Horsens IC.

Morten Sahlertz vender hjem til Aarhus

Den 198 cm høje forward Sahlertz spillede 106 Bears-kampe frem til foråret 2010, hvor han i øvrigt debuterede for Bakken Bears i oktober 2006 i en alder af blot 17 år. Efter 2010 skiftede han til Horsens IC. Her blev det til en enkelt sæson inden Morten i sæsonen 2011/12 tog til i norske Tromsø Storm.

Bakken Bears’ sportsdirektør Michael Piloz er rigtig godt tilfreds med underskriften

Morten bliver rigtig vigtig i fastholdelsen af den kultur vi gerne vil stå for. Morten ved hvad der skal til for at vinde og er en fyr, der går forrest til træning. Morten har udviklet sig, både spillemæssigt og personligt, i de seneste to sæsoner, og uagtet at det var rigtigt for Morten at prøve nye muligheder for to år siden, er det også det rigtige at vende tilbage nu.”

Orane Chin til prøvetræning

Samtidig henter Bakken Bears 201 cm høje Orane Chin til prøvetræning i starten af august. Orane Chin har netop afsluttet sin collegekarriere hos University of California State Fullerton (en NCAA division 1 skole). Orane Chin er en dygtig forward, der får en uge til at overbevise Bears’ coach, Phil Dejworek, om sine evner. Chin har et jamaicansk pas, men har boet i USA de seneste mange år.

Orane Chin var en af Cal State Fullertons ledende spillere, og snittede i sin senior season 10,2 point og 5,0 rebounds pr. kamp. Chin kan både spille tæt på kurven og skyde 3ere – og har som bonus et fornuftigt repertoire af dunks!

Highlights med Orane Chin:

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears er pokalmestre, efter de i årets pokalfinale udspillede Randers Cimbria med 82-61. Bakken Bears gjorde det onde ved rivalerne fra Randers og...

Bakken Bears

Lørdag aften skal det afgøres, hvem tager titlen i årets pokalturnering. Bliver det Bakken Bears eller Randers Cimbria, der kommer til at løfte pokalen?

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Bakken Bears

Team FOG Næstved besejrede Bakken Bears for anden gang i den igangværende sæson. Den her gang sluttede kampen 90-84 til Team FOG Næstved.

Bakken Bears

Bakken Bears er et skridt tættere på førstepladsen i Basketligaen, efter de torsdag aften slog Randers Cimbria med 83-71.

Bakken Bears

Der var fredag aften debut til Jakob Hjorth, som fik sin første kamp på bænken som Horsens IC-cheftræner, da Bakken Bears besøgte Forum Horsens,...

Bakken Bears

Den rutinerede Bears Academy-guard, Marius Sørensen, bytter Academy ud med Bakken Bears. Det skriver Bakken Bears på deres Facebookside.