fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears henter sidste brik i puslespillet

Bakken Bears har formentligt hentet den sidste brik til deres puslespil i spillertruppen for den kommende sæson.

Bakken Bears - DM guld - guld - DM - Daniel Lambertsen

Pressemeddelelse: Bakken Bears har skrevet kontrakt med amerikanske Roburt Sallie. Sallie er en 196 cm høj guard, der forventes at blive en stor profil i den danske Basketliga og som skal hjælpe Bearsholdet i EuroChallenge.

Sallie er uddannet på det meget prestigefyldte Univeristy of Memphis, hvor han spillede fra 2008 til 2010. I sit første collegeår var Sallie sammen med den nuværende NBA-stjerne Tyreke Evans en eksplosiv duo, der sikrede holdet deltagelse i NCAA slutspillet, hvor Memphis nåede blandt de 16 bedste hold. Dette blandt andet efter en førsterundekamp mod Cal State-Northridge, hvor Sallie ramte 10 trepointscoringer og i alt scorede 35 point. I sit senior år scorede Roburt Sallie 10,5 point pr. kamp.

Efter collegekarrieren spillede Sallie i Australien inden turen gik til Europa. I Spanien spillede han for LEB Gold-klubben Tarragona, hvorfra han blev afskediget efter en bizar sag om dopingmistanke. Der var dog ikke tale om doping, hvorfor karrieren kunne fortsætte i Mexico, Island og senest i israelske Hapoel Afula, der tabte finalen om mesterskabet i ”National League” til Ironi Nahariya. I den sidste finalekamp scorede Sallie 30 point, men det var ikke nok til sejr. Sallie havde flotte statistikker i Afula – 18,1 point og 6,6 rebounds pr. kamp.

Afula ville gerne have Sallie retur, men det blev Bakken Bears der løb med underskriften. Sallie glæder sig til at komme til Danmark.

Annonce. Scroll for at læse videre.

– Jeg valgte at lave aftale med Bakken Bears pga. deres historik med at vinde mesterskaber og jeg tror virkelig at Bakken har de rigtige brikker til at lave noget larm i EuroChallenge-puslespillet. Jeg forventer en meget succesfuld sæson.

Bakken Bears har haft et stort ønske om at tilknytte Roburt Sallie. Head coach Ville Tuominen siger.

– Jeg er rigtig glad for at Roburt er tilknyttet holdet til den kommende sæson. Han er en ekstremt dygtig scorer som spiller med en masse energi og passion. Han ønsker at være en del af et mesterskabshold og tror vi kan udrette store ting i Europa også. Personligt er jeg virkelig begejstret over vores hold, og kan ikke vente med at komme i gang med arbejdet.”

(Foto: Daniel Lambertsen)

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....

Bakken Bears

Bakken Bears levede op til favoritrollen, da de søndag slog Holbæk-Stenhus med 56-96.

Basketligaen

Bears Academy sejrede for tredje gang i sæsonen, da Værløse Blue Hawks blev besejret lørdag eftermiddag.

Basketligaen

BMS Herlev kæmpede sig fredag aften til sejr i Nørrebrohallen, hvor BC Copenhagen blev besejret med 84-92.

Bakken Bears

Bakken Bears var i fuld kontrol, da aarhusianerne torsdag aften på udebane besejrede Svendborg Rabbits.

Basketligaen

Nathan Scott forlader BC Copenhagen efter fem kampe. Det har klubben meldt ud.