fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears gentager Teddy Bear Toss succesen fra sidste år

Bakken Bears møder torsdag aften Team FOG Næstved og i den anledning vil klubben gentage Teddy Toss succesen fra sidste år hvor der bliver doneret bamser til børnenes kontor i Aarhus.

På samme måde som sidste år, i øvrigt også netop mod Team FOG Næstved, har Bakken Bears valgt at arrangere Teddy Bear Toss. Hvis nogen ikke skulle huske det, går det ud på at publikum opfordres til at donere bamser til udsatte aarhusianske børn – dette sker ved at kaste medbragte eller udleverede bamser på banen umiddelbart efter bjørnenes første trepointscoring.

Bakken Bears profil, Nicolai Iversen, opfordrer desuden alle til at komme og deltage for på den måde at skabe juleglæde hos mange børn.

– Sidste år var en kæmpe succes, mest af alt da jeg og Chris Christoffersen og Charlie Parker var nede og dele bamser ud til jul og var med til at sprede lidt smil og juleglæde til nogle børn. Personligt så hookede jeg en lille dreng op med en fuldt udstyret batman bamse som han gav en kæmpeknuser da han kom ud på gangen.

– Det starter til kampen imorgen men Teddy Bear Toss er meget mere end det, afslutter Nicolai Iversen med at fortælle.

Læs også: Interview med direktøren for Beograds Basketball College, Dejan Ignjatovic

Kampen mellem de to mandskaber er  den første ligakamp i ca to uger for begge mandskaber. Bakken Bears har dog i mellem tiden både spillet pokalkamp mod Virum, og to EuroChallenge kampe, imens Team FOG Næstved ikke har spillet siden nederlaget til Randers i starten af november måned.

Sidst de to hold mødtes var i pokalturneringens 1/8-finale som Bears vandt sikker 110-61.

Sådan her så det ud sidste år

(Foto: Daniel Lambertsen)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Bakken Bears

Team FOG Næstved besejrede Bakken Bears for anden gang i den igangværende sæson. Den her gang sluttede kampen 90-84 til Team FOG Næstved.

Bakken Bears

Bakken Bears er et skridt tættere på førstepladsen i Basketligaen, efter de torsdag aften slog Randers Cimbria med 83-71.

Bakken Bears

Der var fredag aften debut til Jakob Hjorth, som fik sin første kamp på bænken som Horsens IC-cheftræner, da Bakken Bears besøgte Forum Horsens,...

Bakken Bears

Den rutinerede Bears Academy-guard, Marius Sørensen, bytter Academy ud med Bakken Bears. Det skriver Bakken Bears på deres Facebookside.

Basketligaen

Den tidligere Næstved-spiller, Che Bob, har allerede fremtiden på plads. Bobs næste destination bliver Mexico, hvor han skal spille for Pioneros de Los Mochis.