fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears fortsætter utrolig stime

Bakken Bears fortsatte lørdag den ubesejrede stime i Basketligaen med en overbevisende sejr mod Team FOG Næstved.

Foto: FIBA Europe Cup - fiba.basketball

Bakken Bears har været altdominerende i Basketligaen i denne sæson. Den aarhusianske bjørnebande fik lørdag eftermiddag antallet af sejre i denne sæson op på 14, da de på hjemmebane ganske sikkert besejrede Team FOG Næstved, der fik en forsmag på deres pokalsemifinale mod netop Bakken senere på måneden.

Bjørnene fik en sejr på 104-81, men kampen bliver næppe husket for Bakkens overlegne sejr mod ligaens tredjeplads. Kampen vil i stedet blive husket for en af sæsonens allerstørste detaljer. Med kort tid tilbage af fjerde periode leverede 21-årige Magnus Møllgaard et helt igennem vanvittigt dunk, som du kan se eller gense herunder.

Videoen taler for sig selv. Det næste stykke tid vil Magnus Møllgaard have et psykologisk overtag på Team FOG Næstveds Peter Beier-Christiansen, der forsøgte at gøre sit for at undgå en scoring fra Møllgaard.

Effektive Evans

En god første halvleg banede vejen for sejr for hjemmeholdet, der havde fint styr på gæsterne i løbet af kampens første 20 minutter. Ved pausen var de forsvarende danske mestre allerede foran med 17 point, 57-40, så der var lang vej for det sydsjællandske mandskab, der ellers gjorde et fint forsøg. Klasseforskellen var dog for stor.

I anden halvleg var det noget mere jævnbyrdigt, men Bakken Bears sejrede nok engang i Basketligaen. Bears vandt opgøret med 104-81.

Kampens topscorer var Næstveds Kameron Williams med stærke 26 point. Topscorer for Bakken var effektive Ryan Evans med 17 point. Evans skød 8 for 10 fra gulvet.

Team FOG Næstved og Bakken Bears tørner sammen i semifinalen i pokalturneringen lørdag den 22. januar, denne gang i Næstved-territorie.

 

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Devon Thomas har skrevet under med finske Lahti Basketball.

Basketligaen

22-årige Leonardo Carlino har skrevet under på en kontrakt med Horsens IC.

Nyhedsoversigt

Basketballmediet Eurobasket.com har sat spotlight på Basketligaen og uddelt deres årlige sæsonpriser.

Basketligaen

Derrick Woods har skrevet under på en kontrakt med Venados de Mazatlan.

Basketligaen

Hør en hudløst ærlig Aladdin Barakeh fortælle sin historie i denne episode, hvor han kommer ind på den skade, der satte en stopper for...

Bakken Bears

Anders Sommer vandt torsdag aften sit første mesterskab som manden i spidsen for Bakken Bears. Hør fra mestertræneren her.

Bakken Bears

Årets Finals Most Valuable Player var en glad mand, da vi mødte ham, efter Bakken Bears sweepede Svendborg Rabbits med 4-0 i årets finaleserie...

Bakken Bears

Vi fangede Michel Diouf til et interview, efter Bakken Bears torsdag hentede klubbens 20. danske ligatitel, og den tårnhøje senegaleser kunne fortælle, at en...