fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears et skridt fra endnu et mesterskab

Torsdag aften bød på endnu en sejr og endnu et skridt mod endnu et mesterskab til bjørnene fra Aarhus – Randers Cimbria har ryggen mod muren.

Bakken Bears - Per Wied

Kampen havde alt hvad man kunne ønske sig af en topkamp og en DM-Finale. Et tæt drama og overtid. Randers Cimbria havde muligheden for at lukke kampen, og de fortjente sågar også at snuppe sejren idet de spillede bedre end bjørnene i dag, men i og med at Bonell Colas blev fejlet ud få minutter før tid, kostede det nok kronjyderne sejren, da de efterfølgende gik ind i overtiden.

Adrian Casas sørgede nemlig for at udligne kampen med en treer i de allersidste sekunder af kampen til 89-89 og håbet om en sejr var i live. Bakken Bears fik dog fordelen på deres side, da Troy Joseph Gottselig også blev fejlet ud, og sejren var dermed i rækkevide – Bjørnene vinder 115-107.

– Det var en meget stor sejr i dag. Hvis de var kommet på 1-2, så havde vi fået det svært på mandag, hvor de i så fald ville kunne udligne på hjemmebane. Så det var en meget vigtig sejr, udtalte Bakken Bears amerikaner Kenny Barker efter kampen til Aarhus stiftstidende.

Randers Cimbria har derfor i den grad ryggen mod muren når de mandag aften tager i mod Bakken Bears på formentlig deres sidste DM-finale kamp på hjemmebane i år. Knald eller fald, alt eller intet.

Se eller gense highligts fra kampen

(Foto: Per Wied)

 

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...