fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears et skridt fra endnu et mesterskab

Torsdag aften bød på endnu en sejr og endnu et skridt mod endnu et mesterskab til bjørnene fra Aarhus – Randers Cimbria har ryggen mod muren.

Bakken Bears - Per Wied

Kampen havde alt hvad man kunne ønske sig af en topkamp og en DM-Finale. Et tæt drama og overtid. Randers Cimbria havde muligheden for at lukke kampen, og de fortjente sågar også at snuppe sejren idet de spillede bedre end bjørnene i dag, men i og med at Bonell Colas blev fejlet ud få minutter før tid, kostede det nok kronjyderne sejren, da de efterfølgende gik ind i overtiden.

Adrian Casas sørgede nemlig for at udligne kampen med en treer i de allersidste sekunder af kampen til 89-89 og håbet om en sejr var i live. Bakken Bears fik dog fordelen på deres side, da Troy Joseph Gottselig også blev fejlet ud, og sejren var dermed i rækkevide – Bjørnene vinder 115-107.

– Det var en meget stor sejr i dag. Hvis de var kommet på 1-2, så havde vi fået det svært på mandag, hvor de i så fald ville kunne udligne på hjemmebane. Så det var en meget vigtig sejr, udtalte Bakken Bears amerikaner Kenny Barker efter kampen til Aarhus stiftstidende.

Randers Cimbria har derfor i den grad ryggen mod muren når de mandag aften tager i mod Bakken Bears på formentlig deres sidste DM-finale kamp på hjemmebane i år. Knald eller fald, alt eller intet.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Se eller gense highligts fra kampen

(Foto: Per Wied)

 

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BMS Herlev hentede sin syvende sejr i sæsonen, da Bears Academy blev besejret med 61-68,

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stensikkert med 76-105 lørdag eftermiddag, da de gæstede Amagerhallen og BK Amager.

Basketligaen

Randers Cimbria fortsatte de imponerende takter, da det lørdag eftermiddag blev til en overbevisende hjemmebanesejr mod Holbæk-Stenhus på 96-63.

Basketligaen

Bears Academy tog torsdag aften fusen på Team FOG Næstved, der blev besejret med 102-104. Academy lavede et flot comeback og tildelte Næstved deres...

Bakken Bears

Bakken Bears har endnu ikke fået hul på bylden i Basketball Champions League. Onsdag måtte de i Jerusalem, Israel forlade banen med et 89-80...

Basketligaen

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne...

Basketligaen

Tirsdag kunne ligaens førerhold, Team FOG Næstved, præsentere et underskud på driften i 2021/2022 sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse på deres Facebookside.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.