fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Baken Bears sikrede sig førstepladsen i grundspillet efter sejr over Vikings

Aalborg Viking kæmpede til det sidste. Desværre lykkedes det dog ikke Vikingerne at flå skindet af bjørnene hjemme i Aalborg.

Nicolai Iversen - Bakken Bears - Aalborg Vikings - Mikkel Thomasen

Pressemeddelelse: Onsdagens TV-kamp på KanalSport blev først afgjort i de sidste minutter, da Bakken Bears’ rutine gjrode udslaget mod et godt kæmpende Aalborghold.

Med lidt over fire minutter igen var scoren 65-66, og tilskuerne skabte en fantastisk ramme om kampen. De næste tre gange Vikings havde bolden blev der så ikke taget gode beslutninger, da Hillary Haley tager to meget svære skud, der går ved siden af, Mads Kofod Rasmussen smider bolden væk og så er Bakken foran 65-72.

I den resterende del af kampen beskyttede Bakken føringen, mens Vikings desperat forsøgte at komme tilbage. Bakken havde Chris Christoffersen samt Quincy Okolie skadet, og derfor gik Vikings ind til store Joe Burton. Han scorede fire point i træk, men Andreas Jakobsen svarede straks igen med to point og kort efter scorede Brandon Penn to mere.

Med 30 sekunder igen var Bears foran med seks, 76-73, men Joey Haywood skabte håb med tre point. Vikings fejlede straks Kenny Barker, der ramte to straffekast, hvorefter Joey Haywood tiltvang sig to straffekast på et drive til kurven. Han ramte sikkert begge, og Vikings fejlede igen Barker, der denne gang kun ramte det sidste straffekast.

Med 11 sekunder igen og bagud 75-79 fik Vikings bolden, men Bakkens forsvar var koncenteret om at stoppe et eventuelt tre-points skud, og Vikings kunne ikke finde plads til en afslutning inden tiden løb ud.

Topscorer for Vikinga var Joey Haywood med 27 point og Joe Burton 24 og 12 rebounds. For Bakken havde Brandon Penn 24 og Kenny Barker og Nikolai Iversen begge 16.

(Foto: Mikkel Thomasen)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears er pokalmestre, efter de i årets pokalfinale udspillede Randers Cimbria med 82-61. Bakken Bears gjorde det onde ved rivalerne fra Randers og...

Bakken Bears

Lørdag aften skal det afgøres, hvem tager titlen i årets pokalturnering. Bliver det Bakken Bears eller Randers Cimbria, der kommer til at løfte pokalen?

Basketligaen

Holbæk-Stenhus fuldendte et stort comeback og vandt fredagens opgør mod Bears Academy

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.