Anført af velspillende Skyler Bowlin sejrede Bakken Bears i Randers

Efter et meget tæt opgør mod Randers Cimbria sluttede Bakken Bears kampen af med manér, hvilket sikrede dem en flot sejr på 81-93.

Sæsonen i Basketligaen bød på et nederlag i sæsonåbneren for Bakken Bears, men siden er det blevet til fire sejre i rap.

Tirsdag sejrede de for fjerde kamp i træk, da Randers Cimbria måtte se sig besejret med 81-93 hjemme i Arena Randers

Bakken Bears, der i sidste uge besejrede Bristol Flyers i European North Basketball League, er nu inde i en flot sejrsstime, og den positive stime blev bevaret efter 40 minutter spændende og intens basket i Randers.

Holdene var skiftevis i front, og gennem tre og en halv periode var det utrolig jævnbyrdigt. Med Skyler Bowlin i spidsen trak Bakken imidlertid fra i kampens sidste fem minutter.

Tæt affære

Fra kampens start var Bjørnene bedst, og allerede efter fem minutter var de foran med 7-14. Randers fik dog stoppet blødningen og var kun bagud med to point efter første periode.

Anden periode lignede på mange måder den første, eftersom det fortsat var tæt, og Bakken, der stadig førte an, lykkedes ikke med at slå et komfortabelt hul til hjemmeholdet. I pausen var Bakken foran smalt med 39-44.

Kampen var tæt, og det lignede en af de kampe, hvor begge mandskaber kunne løbe med sejren med mindre det ene mandskab for alvor fik momentum.

Og netop sidstnævnte skete i fjerde periode.

Tredje periode forløb helt i tråd med, hvordan kampen indtil da var blevet spillet. Omvendt var det Randers, der var bedst i tredje periode, som de vandt med 23-19. Det betød, at Bakken blot var foran med 62-63 inden fjerde periode.

Randers var ellers kommet foran undervejs i tredje periode med så meget som seks point, men Bakken kæmpede flot i den sidste halvdel af tredje periode.

Fem sublime Bakken-minutter

De fremmødte i Arena Randers var blevet forkælet med tre perioders underholdende og tæt basket, og fansene på lægterne kom heller ikke til at nøjes i fjerde periode, der dog skilte sig ud fra de foregående tre.

De første godt og vel fem minutter var tætte og med føringer til begge hold, men tre point af Urald King samt et par ramte straffekast af Skyler Bowlin gav Bakken en seks points føring, og lidt efter lidt blev den føring udbygget. Bakken var på toppen.

Særligt Skyler Bowlin steppede up i kampens slutfase med flere trepointsscoringer. Derudover blev Bakken-kaptajnen også sendt på straffekastlinjen ad flere omgange, og fra den afstand var han i vanlig vis træfsikker.

Bakken Bears vandt fjerde periode med 19-30.

Kampens topscorer var Skyler Bowlin med 26 point. Den amerikanske veteran kunne også tilføje seks rebounds og otte assists til sin statline. Bowlin ramte seks treere på ni forsøg.

Urald King sluttede med 19 point og seks rebounds.

Laolu Oke var bedste spiller for Randers med 18 point, fem rebounds og tre assists. Marquis Addison og Bakary Camara scorede henholdsvis 15 og 14 point.

Randers-stjernen Avery Anderson III spillede ikke sin bedste kamp og scorede noget atypisk kun syv point på 11 skudforsøg.

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Bakken Bears har mandag offentliggjort, at de er gået ind i det internationale samarbejde ´Lucentum Basketball Hub´, som den spanske klub HLA Alicante står...

Team FOG Næstved må sige farvel til amerikanske Max Rice, der har ønsket at vende hjem til USA.

Team FOG Næstved sikrede sig en flot sejr torsdag aften, da de efter overtid besejrede Randers Cimbria med 114-109.

Bakken Bears kom godt fra land i den nye sæson i European North Basketball League, da engelske Bristol Flyers blev slået med 83-72.

Nyhedsoversigt

Svendborg Rabbits er fortsat ubesejret i sæsonen, efter de lørdag slog Holbæk-Stenhus på hjemmebane.

Trods en flot første halvleg led Bears Academy lørdag eftermiddag et nederlag til Randers Cimbria på 93-73.

En stor fjerde periode af Svendborg Rabbits sikrede dem en hjemmebanesejr på 76-74 mod Randers Cimbria.

Bakken Bears hentede sæsonens første sejr, da de gæstede Holbæk-Stenhus. Kampen endte 77-103 i Bakkens favør.