fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

38-årige Chris Christoffersen napper en sæson mere

Den store rutinerede bornholmer, er endnu ikke klar til at sætte skoene på hylden. Her til morgen kunne Bakken Bears meddele, at man har forlænget kontrakten med den 218 cm høje center, for en sæson mere. 

#
14
NAVN
Chris Christoffersen
NATIONALITET
den Danmark
POSITION
C
HØJDE
218
VÆGT
130
KLUB
Bakken Bears
FØDSELSDAG
13. aug 1979
ALDER
44

Der har uden tvivl gået store overvejelser i gennem Big Chris’ hoved, i denne offseason, men konklusionen blev den, at han slet ikke er færdig med basket endnu.

“Styrkeprøverne i de europæiske turneringer er stærkt motiverende, og kampene i sidste sæson i Basketball Champions League var en kæmpe oplevelse for mig,” udtaler han i pressemeddelelsen fra klubben.

Selvom det ikke blev til meget spilletid i Basketligaen i sidste sæson, så viste han sig enormt vigtig for holdet i Champions League, hvor han kunne matche de største spillere i Europa. Højden er som bekendt ikke noget man kan træne, så derfor er Chris Christoffersen en vigtig mand for Bakken Bears’ europæiske kampe.

Bakken Bears-truppen tæller nu 12 mand, men har stadig plads til to amerikanere i truppen.

Skrevet af

Casper er 34 år og partner i Fullcourt.dk Aps. Han står primært for den daglige drift af virksomheden bag hjemmesiden, og sørger for at al det tekniske omkring siden fungere. Derudover bidrager han med korte artikler og posts fra primært dansk basket.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Bakken Bears

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er...

Bakken Bears

Frederik Drejer var topscorer for en decimeret Bakken Bears-trup, da ENBL-mesteren fra Aarhus fredag aften slog Svendborg Rabbits med 62-86.

Bakken Bears

Efter onsdagens triumf i ENBL har Bakken Bears meddelt, at deres tyske assistenttræner, Florian Wedell, rejser tilbage til Tyskland, hvor han har landet jobbet...

Bakken Bears

Bakken Bears´ Ryan Evans har siden, han kom til Aarhus, drømt at vinde en europæisk titel med Bakken Bears, og den drøm blev onsdag...

Basketligaen

Bakken Bears er for første gang nogensinde vindere en af europæisk turnering, efter de onsdag besejrede CSO Voluntari efter en gyserkamp med 85-81.