fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

38-årige Chris Christoffersen napper en sæson mere

Den store rutinerede bornholmer, er endnu ikke klar til at sætte skoene på hylden. Her til morgen kunne Bakken Bears meddele, at man har forlænget kontrakten med den 218 cm høje center, for en sæson mere. 

#
14
NAVN
Chris Christoffersen
NATIONALITET
den Danmark
POSITION
C
HØJDE
218
VÆGT
130
KLUB
Bakken Bears
FØDSELSDAG
13. aug 1979
ALDER
43

Der har uden tvivl gået store overvejelser i gennem Big Chris’ hoved, i denne offseason, men konklusionen blev den, at han slet ikke er færdig med basket endnu.

“Styrkeprøverne i de europæiske turneringer er stærkt motiverende, og kampene i sidste sæson i Basketball Champions League var en kæmpe oplevelse for mig,” udtaler han i pressemeddelelsen fra klubben.

Selvom det ikke blev til meget spilletid i Basketligaen i sidste sæson, så viste han sig enormt vigtig for holdet i Champions League, hvor han kunne matche de største spillere i Europa. Højden er som bekendt ikke noget man kan træne, så derfor er Chris Christoffersen en vigtig mand for Bakken Bears’ europæiske kampe.

Bakken Bears-truppen tæller nu 12 mand, men har stadig plads til to amerikanere i truppen.

Skrevet af

Casper er 34 år og partner i Fullcourt.dk Aps. Han står primært for den daglige drift af virksomheden bag hjemmesiden, og sørger for at al det tekniske omkring siden fungere. Derudover bidrager han med korte artikler og posts fra primært dansk basket.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears sikrede sig klubbens 21. danske mesterskab, da de mandag aften besejrede Team FOG Næstved overbevisende med 66-87.

Nyhedsoversigt

Selvom Næstved kom kampklar til bjørnhulen, kunne de altså ikke hive sejren hjem i kamp tre, som Bakken Bears endte med at vinde 86-74.

Bakken Bears

Team FOG Næstved måtte se sig slået på hjemmebane af Bakken Bears i anden kamp i finaleserien. De tabte kampen 69-83.

Basketligaen

Den helt store Team FOG Næstved-profil, Mike Mcguirl, måtte udgå af aftenens kamp mod Bakken Bears.

Bakken Bears

Bakken Bears tog første stik i årets finaleserie, da de sendte Næstved hjem med et 18 points nederlag i bagagen. Skyler Flatten gjorde det...

Bakken Bears

Team FOG Næstved tager torsdag hul på deres første finaleserie i Basketligaen i klubbens historie, og holdets anfører, Mathias Bak Christensen, forventer en spændende...

Basketligaen

Den 15. maj spiller Team FOG Næstved sin første hjemmekamp i finaleserien i Basketligaen mod Bakken Bears, og interessen for opgøret har været kæmpe,...

Bakken Bears

Bakken Bears har igen sikret sig en chance for at vinde DM i basket. Det gjorde de mandag aften, da de lavede et flot...