fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Optakt: Bakken Bears tager første stik i jagten på Basketball Champions League

Foto: Basketballcl.com

Onsdag aften tager Bakken Bears hul på kvalifikationen til Basketball Champions League. Modstanderen er Nutribullets Treviso fra Italien, og der er lagt op til et brag af en kamp mellem de forsvarende danske mestre og sidste sæson nummer seks i den italienske Serie A.

Bakken Bears vil forsøge at gentage sidste sæsons succes, hvor man gik hele vejen igennem kvalifikationen og sikrede sig en BCL-billet.

“Et af klubbens helt store mål er at blive faste deltagere i Basketball Champions League. Vi leverede rigtig godt i sidste sæson, og kan vi levere en god sæson mere, vil vi være rigtig tæt på målet. Derfor er årets kvalifikationsturnering uhyre vigtig,” siger Michael Piloz, sportsdirektør for Bakken Bears, til klubbens hjemmeside.

Nutribullets Treviso går ind til aftenens kamp efter en sejr mod London Lions i Basketball Champions League´s kvalifikationens kvartfinale. Nu tørner Treviso-mandskabet sammen med de aarhusianske bjørne, og skulle danskerne løbe med sejren venter der en finale på fredag mod enten hollandske ZZ Leiden, der har danske Asbjørn Midtgaard på holdkortet, eller Tsmoki-Minsk fra Belarus.

Bakken Bears står altså overfor en af sæsonens mest betydningsfulde kampe, og Morten Sahlertz, anfører for Bakken, er optimistisk forud for aftenens opgør.

“Jeg synes det har været en god forberedelse vi har haft i år, og føler vi har en god chance for at kvalificere os igen i år. Dog skal det siges, at det er nogle gode hold, vi skal møde, og når det kun er en enkelt kamp, kan det blive svært, hvor jeg tror to kampe havde været til vores fordel.” fortæller Sahlertz.

Kampen kan ses på fanseat.com. Det koster 3,99 euro – Du kan derudover følge slagets gang via vores liveblog af kampen.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 20 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Bakken Bears' kamp mod russiske Avtodor Saratov er udsat grundet coronasmitte. Der bliver arbejdet på at finde en ny dato hurtigst muligt.

Bakken Bears

Bakken Bears er det første hold klar til pokalfinalen, der løber af stablen den 17. april. Bakken Bears besejrede lørdag Team FOG Næstved med...

Bakken Bears

Finalisterne til dette års pokalfinale skal findes. Team FOG Næstved har ikke været i finalen siden 2017, så de vil meget gerne have billetten,...

Bakken Bears

theView Copenhagen gjorde en god indsats, men trods modstand fra theView sejrede Bakken Bears mandag i Nørrebrohallen.

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-spiller Hayden Dalton har endnu ikke fundet fodfæste hos en klub i denne sæson. Amerikaneren startede sæsonen hos Cedevita Olimpija i...

Bakken Bears

Bakken Bears fortsatte lørdag den ubesejrede stime i Basketligaen med en overbevisende sejr mod Team FOG Næstved.

Bakken Bears

Bakken Bears er i live i Europa, efter at de onsdag aften besejrede London Lions med 95-80.

Bakken Bears

Er du i tvivl om, hvem der er semifinaleklar? Find ud af det lige her.