fbpx
Connect with us

Bakken Bears

Optakt: Bakken Bears tager første stik i jagten på Basketball Champions League

Onsdag aften tager Bakken Bears hul på kvalifikationen til Basketball Champions League. Modstanderen er Nutribullets Treviso fra Italien, og der er lagt op til et brag af en kamp mellem de forsvarende danske mestre og sidste sæson nummer seks i den italienske Serie A.

Bakken Bears vil forsøge at gentage sidste sæsons succes, hvor man gik hele vejen igennem kvalifikationen og sikrede sig en BCL-billet.

“Et af klubbens helt store mål er at blive faste deltagere i Basketball Champions League. Vi leverede rigtig godt i sidste sæson, og kan vi levere en god sæson mere, vil vi være rigtig tæt på målet. Derfor er årets kvalifikationsturnering uhyre vigtig,” siger Michael Piloz, sportsdirektør for Bakken Bears, til klubbens hjemmeside.

Nutribullets Treviso går ind til aftenens kamp efter en sejr mod London Lions i Basketball Champions League´s kvalifikationens kvartfinale. Nu tørner Treviso-mandskabet sammen med de aarhusianske bjørne, og skulle danskerne løbe med sejren venter der en finale på fredag mod enten hollandske ZZ Leiden, der har danske Asbjørn Midtgaard på holdkortet, eller Tsmoki-Minsk fra Belarus.

Bakken Bears står altså overfor en af sæsonens mest betydningsfulde kampe, og Morten Sahlertz, anfører for Bakken, er optimistisk forud for aftenens opgør.

“Jeg synes det har været en god forberedelse vi har haft i år, og føler vi har en god chance for at kvalificere os igen i år. Dog skal det siges, at det er nogle gode hold, vi skal møde, og når det kun er en enkelt kamp, kan det blive svært, hvor jeg tror to kampe havde været til vores fordel.” fortæller Sahlertz.

Kampen kan ses på fanseat.com. Det koster 3,99 euro – Du kan derudover følge slagets gang via vores liveblog af kampen.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 20 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Bakken Bears