fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Nyt nederlag til Bakken Bears i Champions League

Onsdag aften tabte Bakken Bears igen i Basketball Champions League. Denne gang var det Darüssafaka fra Tyrkiet, der fik nedlagt den aarhusianske bjørnebande.

Foto: basketballchampionslague.basketball

Bakken Bears har fortsat sin første sejr i Basketball Champions League-gruppespillet anno 2022 til gode.

Onsdag aften tabte Aarhus-klubben deres anden kamp i den europæiske turnering. Hjemme i Istanbul levede Darüssafaka op til favoritværdigheden og slog Bakken Bears med 80-66 efter en kamp, hvor Bjørnene i perioder var fint med i kampen.

Men det tyrkiske hjemmehold viste klassen og var ad flere omgange stort i front mod de regerende danske mestre, der manglede skarphed og nu for alvor står med ryggen mod muren.

Bakken manglede Kylor Kelley til opgøret.

Bears gik ind til kampen som stærkt undertippede ifølge bookmakerne, og det skyldes i høj grad Bakkens præstation i første spillerunde af Basketball Champions League, hvor det danske mandskab fik bøllebank af MHP Riesen Ludwigsburg.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Det tyske mandskab smadrede Bakken og tildelte dem et 41-points nederlag.

Første halvleg var et lyspunkt

Onsdagens opgør mod Darüssafaka, der har masser af europæisk erfaring gennem deres deltagelse i Euroleague og EuroCup for få år siden, sluttede ikke lige så slemt pointmæssigt, men faktum er, at Bakken Bears nu står med to nederlag i lige så mange forsøg.

Et af lyspunkterne var danskernes første halvleg, hvor de holdt trit med deres modstander. I pausen var stillingen 36-32 i hjemmeholdets favør.

Historien kunne dog have været en anden, hvis Bakken var mere skarpe.

Den danske mastodont havde adskillige gode muligheder i offensiven, der desværre for Bakken løb ud i sandet. Det sås blandt andet ved mange missede layups, hvor defensiven ellers var blevet sat.

Det samme kunne til gengæld ikke siges om Darüssafaka, der havde mere succes med at få bolden igennem kurven. Bakken var uskarpe, og det straffede det tyrkiske mandskab.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Første halvleg var acceptabel for Bakken Bears, men gæsterne spillede imidlertid en skidt tredje periode, hvor Darüssafaka fik slået et komfortabelt hul, der bragte dem foran med 13 point inden sidste periode.

Bears prøvede, men Darüssafaka var det bedre hold på dagen og lukkede og slukkede i fjerde periode. Bakken Bears tabte således med cifrene 80-66.

Kampens topscorer var Bakken Bears´ Ryan Evans med 22 point. Tony Carr var nok engang et farlig offensivt våben for Bears. Denne gang satte Carr 17 point på tavlen.

Skyler Bowlin spillede ikke ligefrem sit livs bedste kamp. Bowlin noterede sig blot for tre point og var kold bag treeren, hvor han missede ti skud på 11 forsøg.

Michel Diouf havde også en dårlig dag på kontoret. Den tårnhøje senegaleser kom slet ikke på tavlen trods 31 minutter på banen, hvilket var højst atypisk for den alsidige center.

Sidst men ikke mindst var der den tidligere NBA-spiller Deng Adel, der blot scorede tre point i kampen.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....

Bakken Bears

Bakken Bears levede op til favoritrollen, da de søndag slog Holbæk-Stenhus med 56-96.

Bakken Bears

Bakken Bears var i fuld kontrol, da aarhusianerne torsdag aften på udebane besejrede Svendborg Rabbits.

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-spiller Deshawn Stephens skifter til Italien, hvor han har skrevet under på en aftale med Dinamo Sassari.

Internationalt

Så er fremtiden på plads for Thomas Lærke, der drager mod sydens sol

Bakken Bears

BC Copenhagen fik ikke et ben til jorden, da Bakken Bears fredag aften gæstede Nørrebrohallen. Bears sejrede med hele 68-118.

Bakken Bears

Bakken Bears tabte deres tredje Champions League-kamp i streg til Hapoel Jerusalem. På den måde er Bakken Bears stadigvæk sejrsløse i deres europæiske gruppespil.

Bakken Bears

Bakken Bears spiller den første hjemmebanekamp i dette års Champions League i Ceres Arena tirsdag aften mod israelske Hapoel Jerusalem