fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Ny TV-serie: Bakken Bears – Vejen til Champions League

TV 2 Østjylland har lavet en TV-serie om Bakken Bears, hvor de har fulgt holdet i deres kamp om deltagelse i Basketball Champions League.

TV 2 Østjylland har over en periode fulgt de forsvarende danske mestre, Bakken Bears, frem mod kvalifikationsturneringen til Basketball Champions League.

Den danske mastodont kvalificerede sig som bekendt til Champions League, og TV 2 Østjylland var med gennem hele forløbet.

Det har resulteret i tre episoder, hvor vi får et særligt indblik hos de 20. dobbelte danske mestre, der sikrede sig deltagelse i Basketball Champions League for tredje gang i klubbens historie.

TV 2 Østjylland var med, da Bakken Bears-holdet skulle udformes, under preseason og ikke mindst til kvalifikationsturneringen i Serbien tilbage i september, hvor Bjørnenes skæbne skulle afgøres.

Den første episode kan findes på TV 2 Østjyllands Youtube-kanal, mens alle tre episoder allerede nu er at finde på TV 2 Play. Episode 1 kan findes øverst i artiklen.

Episode 2 bliver udgivet på Youtube den 1. januar. Episode 3 udgives den 8. januar.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Tidligere meldte BMS Herlev ud, at de ikke forlængede samarbejdet med deres mangeårige træner, Adrian Moss. Nu har klubben fundet en ny træner, som...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Bakken Bears

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er...

Basketligaen

Horsens IC meddeler på Facebook, at klubben har forlænget aftalen med Liam Churchill for endnu en sæson.

Basketligaen

BK Amager sejrede søndag i Aarhus, hvor Bears Academy led et 61-64-nederlag.

Bakken Bears

Frederik Drejer var topscorer for en decimeret Bakken Bears-trup, da ENBL-mesteren fra Aarhus fredag aften slog Svendborg Rabbits med 62-86.