fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Ny TV-serie: Bakken Bears – Vejen til Champions League

TV 2 Østjylland har lavet en TV-serie om Bakken Bears, hvor de har fulgt holdet i deres kamp om deltagelse i Basketball Champions League.

TV 2 Østjylland har over en periode fulgt de forsvarende danske mestre, Bakken Bears, frem mod kvalifikationsturneringen til Basketball Champions League.

Den danske mastodont kvalificerede sig som bekendt til Champions League, og TV 2 Østjylland var med gennem hele forløbet.

Det har resulteret i tre episoder, hvor vi får et særligt indblik hos de 20. dobbelte danske mestre, der sikrede sig deltagelse i Basketball Champions League for tredje gang i klubbens historie.

TV 2 Østjylland var med, da Bakken Bears-holdet skulle udformes, under preseason og ikke mindst til kvalifikationsturneringen i Serbien tilbage i september, hvor Bjørnenes skæbne skulle afgøres.

Den første episode kan findes på TV 2 Østjyllands Youtube-kanal, mens alle tre episoder allerede nu er at finde på TV 2 Play. Episode 1 kan findes øverst i artiklen.

Episode 2 bliver udgivet på Youtube den 1. januar. Episode 3 udgives den 8. januar.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Stilling Basketligaen

# Hold KS P
1 Bakken Bears 17 28
2 Team FOG Naestved 18 28
3 Randers 17 28
4 Horsens 18 28
5 Herlev Wolfpack 18 22
6 Svendborg 18 18
7 Bears Academy 19 14
8 Copenhagen 19 12
9 Vaerlose 18 10
10 Amager 18 8
11 Holbaek 18 2

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Randers Cimbria er klar til pokalfinalen efter de lørdag slukkede Team FOG Næstveds pokaldrømme, og holdets cheftræner, Jimmy Moore, ser frem til den kommende...

Bakken Bears

Gustav Knudsen gjorde forskellen, da Bakken Bears lørdag aften spillede sig i pokalfinalen for 19. gang i klubbens historie. Bjørnebanden slog de forsvarende pokalmestre,...

Basketligaen

Chris Lykes gjorde det onde ved BK Amager og sendte sejren til Horsens

Basketligaen

Darius Bell, der indledte indeværende sæson hos BK Amager, skal prøve kræfter med georgisk basketball, hvor han skal spille for BC-Titebi.

Bakken Bears

Der var drama til det sidste, da Næstved tog imod Bakken Bears i denne rundes topopgør. Det blev gæsterne fra Aarhus, der løb med...

Basketligaen

Holbæk-Stenhus kæmpede bravt, men måtte lørdag eftermiddag se sig besejret af Svendborg Rabbits med 88-80.

Basketligaen

BC Copenhagen tog fredag sæsonens sjette sejr, da Bears Academy blev besejret med 75-68.

Bakken Bears

DeVaughn Akoon-Purcell, der har en fortid i Danmark hos Bakken Bears, spiller resten af indeværende sæson i Rusland hos Lokomotiv Kuban.