fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Modstander fundet: Bakken Bears møder østrigsk hold i semifinalen

Det bliver østrigske Swans Gmunden, som Bakken Bears på fredag skal møde i semifinalen i kvalifikationsturneringen til Basketball Champions League. Gmunden slog Pärnu Sadam fra Estland i kvartfinalen.

Foto: championsleague.basketball

Det står nu klart, at østrigske Swans Gmunden bliver Bakken Bears´ første bump på vejen mod deltagelse i årets udgave af Basketball Champions League.

De forsvarende østrigske pokalmestre slog onsdag aften estiske Pärnu Sadam efter en utrolig jævnbyrdig kvartfinale. Opgøret slutteede 82-80 i Gmundens favør. Det østrigske mandskab bragte sig i front med blot et enkelt sekund tilbage på kampuret efter en rodet angrebssekvens.

Kampens topscorer var Gmundens Urald King med 23 point. Det var selvsamme spiller, der sendte Swans Gmunden i semifinalen med sin scoring til sidst. Den tidligere Svendborg Rabbits-spiller Zach Charles leverede fire point for det østrigske hold.

Det bliver derfor Swans Gmunden, der skal krydse klinger med Bakken Bears på fredag, hvor en plads i kvalifikationsturneringens finale er på spil.

Se den kampafgørende situation herunder:

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Frederik Drejer var topscorer for en decimeret Bakken Bears-trup, da ENBL-mesteren fra Aarhus fredag aften slog Svendborg Rabbits med 62-86.

Bakken Bears

Efter onsdagens triumf i ENBL har Bakken Bears meddelt, at deres tyske assistenttræner, Florian Wedell, rejser tilbage til Tyskland, hvor han har landet jobbet...

Bakken Bears

Bakken Bears´ Ryan Evans har siden, han kom til Aarhus, drømt at vinde en europæisk titel med Bakken Bears, og den drøm blev onsdag...

Basketligaen

Bakken Bears er for første gang nogensinde vindere en af europæisk turnering, efter de onsdag besejrede CSO Voluntari efter en gyserkamp med 85-81.

Bakken Bears

Fullcourt.dk mødte en glad Bakken Bears-cheftræner, Anders Sommer, efter semifinaletriumfen i ENBL.

Bakken Bears

Bakken Bear står onsdag i klubbens første europæiske finale nogensinde, og spørger man holdets kaptajn Skyler Bowlin er de også favoritter, idet de har...

Bakken Bears

Gustav Knudsen var en af profilerne, da Bakken Bears tirsdag spillede sig videre til finalen i ENBL. Fullcourt.dk. mødte den danske profil kort efter...

Bakken Bears

Bakken Bears spillede sig tirsdag i finalen i European North Basketball League med en sejr på 90-77 mod BC Siauliai.