fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Modstander fundet: Bakken Bears møder østrigsk hold i semifinalen

Det bliver østrigske Swans Gmunden, som Bakken Bears på fredag skal møde i semifinalen i kvalifikationsturneringen til Basketball Champions League. Gmunden slog Pärnu Sadam fra Estland i kvartfinalen.

Foto: championsleague.basketball

Det står nu klart, at østrigske Swans Gmunden bliver Bakken Bears´ første bump på vejen mod deltagelse i årets udgave af Basketball Champions League.

De forsvarende østrigske pokalmestre slog onsdag aften estiske Pärnu Sadam efter en utrolig jævnbyrdig kvartfinale. Opgøret slutteede 82-80 i Gmundens favør. Det østrigske mandskab bragte sig i front med blot et enkelt sekund tilbage på kampuret efter en rodet angrebssekvens.

Kampens topscorer var Gmundens Urald King med 23 point. Det var selvsamme spiller, der sendte Swans Gmunden i semifinalen med sin scoring til sidst. Den tidligere Svendborg Rabbits-spiller Zach Charles leverede fire point for det østrigske hold.

Det bliver derfor Swans Gmunden, der skal krydse klinger med Bakken Bears på fredag, hvor en plads i kvalifikationsturneringens finale er på spil.

Se den kampafgørende situation herunder:

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Bakken Bears

Team FOG Næstved besejrede Bakken Bears for anden gang i den igangværende sæson. Den her gang sluttede kampen 90-84 til Team FOG Næstved.

Bakken Bears

Bakken Bears er et skridt tættere på førstepladsen i Basketligaen, efter de torsdag aften slog Randers Cimbria med 83-71.

Bakken Bears

Der var fredag aften debut til Jakob Hjorth, som fik sin første kamp på bænken som Horsens IC-cheftræner, da Bakken Bears besøgte Forum Horsens,...

Bakken Bears

Den rutinerede Bears Academy-guard, Marius Sørensen, bytter Academy ud med Bakken Bears. Det skriver Bakken Bears på deres Facebookside.

Bakken Bears

Torsdag aften blev grundspillets sidste spillerunde afviklet. Bakken Bears fik en sejr mod BC Copenhagen på 93-69 og slutter dermed grundspillet på andenpladsen,

Bakken Bears

Randers Cimbria er alene på førstepladsen i Basketligaen. Det er en kendsgerning, efter de mandag aften besejrede Bakken Bears med 89-78.

Bakken Bears

Gustav Knudsen leverede endnu en stor præstation for Bakken Bears, da BK Amager lørdag tabte til de forsvarende danske mestre med cifrene 89-70.