fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

LIVE: Følg Bakken Bears´ Champions League-lodtrækning her

Torsdag middag er der lodtrækning til den kommende Basketball Champions League-sæson. Find ud af hvem Bakken Bears skal møde i kvalifikationen til turneringen her.

Foto: Basketball Champions League - championsleague.basketball

Torsdag kl. 11 i Genéve, Schweiz finder lodtrækningen til den kommende sæson i Basketball Champions League sted, og Bakken Bears er igen i år med i kvalifikationsturneringen, hvor pladser til det endelige gruppespil er på spil.

24 hold deltager i kvalifikationsturneringen, men der er blot plads til fire af de 24 hold i det forjættede land, gruppespillet i Basketball Champions League. 28 hold er direkte kvalificeret til gruppespillet i turneringen.

Bakken Bears er blevet placeret i det øverste af seks seedningslag og undgår derfor nogle af de på papiret stærkeste mandskaber. Du kan se lodtrækningen i bunden af denne artikel.

Bakken Bears kvalificerede sig senest til Champions League i sæson 2020/21, hvor de endte i samme gruppespil som Galatasaray, Dinamo Sassari og Lenovo Tenerife. Sidstnævnte hold vandt sidste sæsons udgave af Champions League.

Skulle det ske, at Bjørnene ikke formår at kvalificere sig til Basketball Champions League vil den kommende sæson i stedet stå på FIBA Europe Cup. I sidste sæson blev semifinalen endestationen for aarhusianerne i FIBA Europe Cup.

Bakken Bears spiller kvalifikationsturneringen i slutningen af september-måned.

Se lodtrækningen herunder: 

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears sikrede sig klubbens 21. danske mesterskab, da de mandag aften besejrede Team FOG Næstved overbevisende med 66-87.

Nyhedsoversigt

Selvom Næstved kom kampklar til bjørnhulen, kunne de altså ikke hive sejren hjem i kamp tre, som Bakken Bears endte med at vinde 86-74.

Bakken Bears

Team FOG Næstved måtte se sig slået på hjemmebane af Bakken Bears i anden kamp i finaleserien. De tabte kampen 69-83.

Basketligaen

Den helt store Team FOG Næstved-profil, Mike Mcguirl, måtte udgå af aftenens kamp mod Bakken Bears.

Bakken Bears

Bakken Bears tog første stik i årets finaleserie, da de sendte Næstved hjem med et 18 points nederlag i bagagen. Skyler Flatten gjorde det...

Bakken Bears

Team FOG Næstved tager torsdag hul på deres første finaleserie i Basketligaen i klubbens historie, og holdets anfører, Mathias Bak Christensen, forventer en spændende...

Basketligaen

Den 15. maj spiller Team FOG Næstved sin første hjemmekamp i finaleserien i Basketligaen mod Bakken Bears, og interessen for opgøret har været kæmpe,...

Bakken Bears

Bakken Bears har igen sikret sig en chance for at vinde DM i basket. Det gjorde de mandag aften, da de lavede et flot...