fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

LIVE: Følg Bakken Bears´ Champions League-lodtrækning her

Torsdag middag er der lodtrækning til den kommende Basketball Champions League-sæson. Find ud af hvem Bakken Bears skal møde i kvalifikationen til turneringen her.

Foto: Basketball Champions League - championsleague.basketball

Torsdag kl. 11 i Genéve, Schweiz finder lodtrækningen til den kommende sæson i Basketball Champions League sted, og Bakken Bears er igen i år med i kvalifikationsturneringen, hvor pladser til det endelige gruppespil er på spil.

24 hold deltager i kvalifikationsturneringen, men der er blot plads til fire af de 24 hold i det forjættede land, gruppespillet i Basketball Champions League. 28 hold er direkte kvalificeret til gruppespillet i turneringen.

Bakken Bears er blevet placeret i det øverste af seks seedningslag og undgår derfor nogle af de på papiret stærkeste mandskaber. Du kan se lodtrækningen i bunden af denne artikel.

Bakken Bears kvalificerede sig senest til Champions League i sæson 2020/21, hvor de endte i samme gruppespil som Galatasaray, Dinamo Sassari og Lenovo Tenerife. Sidstnævnte hold vandt sidste sæsons udgave af Champions League.

Skulle det ske, at Bjørnene ikke formår at kvalificere sig til Basketball Champions League vil den kommende sæson i stedet stå på FIBA Europe Cup. I sidste sæson blev semifinalen endestationen for aarhusianerne i FIBA Europe Cup.

Bakken Bears spiller kvalifikationsturneringen i slutningen af september-måned.

Se lodtrækningen herunder: 

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Efter fem sæsoner væk fra Horsens IC, vender Esben Reinholt nu snuden hjemad til HIC, hvor han spillede i sin barndom, og senest for...

Bakken Bears

Bakken Bears har skrevet under med amerikanske Tony Carr, der tidligere i karrieren var på blokken hos NBA-holdet New Orleans Pelicans.

Bakken Bears

Jamaicanske Jarred Ogungbemi-Jackson forlader Bakken Bears til fordel for Orléans Loiret Basket i den franske Pro B.

Bakken Bears

Hayden Dalton har forlænget sin kontrakt med det israelske tophold Hapoel Holon, der i sidste sæson vandt den hjemlige liga.

Bakken Bears

De forsvarende danske mestre, Bakken Bears, har forstærket truppen med 25-årige Deng Adel, der i 2019 spillede 19 kampe for Cleveland Cavaliers i NBA....

Basketligaen

Travis Taylor er fortid hos de forsvarende danske mestre fra Bakken Bears

Bakken Bears

Efter tre hos Bakken Bears og Bears Academy, skifter Mads Bo Hansen væk fra Vejlby Risskov Hallen. Han skal til USA, hvor han skal...

Bakken Bears

Magnus Møllgaard begynder sit udlandseventyr på Ibiza, hvor han trækker i Club Basquet Sant Antoni-trøjen, når den nye sæson begynder i den tredjebedste spanske...