fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

LIVE: Følg Bakken Bears´ Champions League-lodtrækning her

Torsdag middag er der lodtrækning til den kommende Basketball Champions League-sæson. Find ud af hvem Bakken Bears skal møde i kvalifikationen til turneringen her.

Foto: Basketball Champions League - championsleague.basketball

Torsdag kl. 11 i Genéve, Schweiz finder lodtrækningen til den kommende sæson i Basketball Champions League sted, og Bakken Bears er igen i år med i kvalifikationsturneringen, hvor pladser til det endelige gruppespil er på spil.

24 hold deltager i kvalifikationsturneringen, men der er blot plads til fire af de 24 hold i det forjættede land, gruppespillet i Basketball Champions League. 28 hold er direkte kvalificeret til gruppespillet i turneringen.

Bakken Bears er blevet placeret i det øverste af seks seedningslag og undgår derfor nogle af de på papiret stærkeste mandskaber. Du kan se lodtrækningen i bunden af denne artikel.

Bakken Bears kvalificerede sig senest til Champions League i sæson 2020/21, hvor de endte i samme gruppespil som Galatasaray, Dinamo Sassari og Lenovo Tenerife. Sidstnævnte hold vandt sidste sæsons udgave af Champions League.

Skulle det ske, at Bjørnene ikke formår at kvalificere sig til Basketball Champions League vil den kommende sæson i stedet stå på FIBA Europe Cup. I sidste sæson blev semifinalen endestationen for aarhusianerne i FIBA Europe Cup.

Bakken Bears spiller kvalifikationsturneringen i slutningen af september-måned.

Se lodtrækningen herunder: 

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Bakken Bears

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er...

Bakken Bears

Frederik Drejer var topscorer for en decimeret Bakken Bears-trup, da ENBL-mesteren fra Aarhus fredag aften slog Svendborg Rabbits med 62-86.

Bakken Bears

Efter onsdagens triumf i ENBL har Bakken Bears meddelt, at deres tyske assistenttræner, Florian Wedell, rejser tilbage til Tyskland, hvor han har landet jobbet...

Bakken Bears

Bakken Bears´ Ryan Evans har siden, han kom til Aarhus, drømt at vinde en europæisk titel med Bakken Bears, og den drøm blev onsdag...

Basketligaen

Bakken Bears er for første gang nogensinde vindere en af europæisk turnering, efter de onsdag besejrede CSO Voluntari efter en gyserkamp med 85-81.